Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ-Πρόσκληση εκπαιδευτικών ειδικότητας ΠΕ19-20, (που έχουν διατεθεί στο ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας από άλλα ΠΥΣΔΕ) για δήλωση προτίμησης ομάδων σχολείων για προσωρινή τοποθέτηση για το Σχ.Έτος 2016-2017

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

  Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας καλεί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπ/σης Κλάδου ΠΕ19-20 που βρίσκονται στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄Αθήνας με απευθείας διάθεση από άλλα ΠΥΣΔΕ να υποβάλουν από σήμερα 10/9/2016, μέχρι τις 11/9/2016 και ώρα 08:00 π.μ., δήλωση προτίμησης ομάδων σχολείων συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στην οποία να αναγράφουν μέχρι και είκοσι (20) ομάδες σχολείων που επιθυμούν να τοποθετηθούν βάσει του επισυναπτόμενου εγγράφου με τα λειτουργικά κενά, στις σχολικές μονάδες της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να διαβάσουν προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Οι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας  συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στους συνδέσμους:

                                   

 

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τις ομάδες σχολικών μονάδων, όπου επιθυμείτε να τοποθετηθείτε, πατήστε το πλήκτρο «ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ».

Η δήλωσή σας θεωρείται καταχωρισμένη όταν λάβετε στο προσωπικό σας email σχετική βεβαίωση, στην οποία απαριθμούνται οι προτιμήσεις σας.

Σε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μίας δήλωσης, έγκυρη θεωρείται αυτή που υποβλήθηκε τελευταία.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν μία έγκυρη διεύθυνση e-mail, την οποίαν θα παρακολουθούν, καθώς μέσω αυτής θα γίνει οποιαδήποτε επικοινωνία τυχόν χρειαστεί σχετικά με την αίτησή τους.

Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ελέγχουν και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία για την παραλαβή του μηνύματος επιβεβαίωσης.

Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας και δεν θα δηλώσουν προτιμήσεις ομάδων σχολείων εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, θα τοποθετηθούν βάσει των αναγκών της Υπηρεσίας.

Οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που θα δηλώσουν ομάδες σχολείων θα επιλέξουν από τη λίστα το σχολείο που έχει ανάγκη τις περισσότερες ώρες, στο οποίο και θα γίνει η Ανάληψη Υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας καθημερινά για νεότερες ανακοινώσεις.

Επισυναπτόμενα:

  Λειτουργικά κενά ΠΕ19-20-ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

  Πίνακας Εκπαιδευτικών ΠΕ19-20 με διάθεση από άλλα ΠΥΣΔΕ

Εμφανίσεις: 414

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)