Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 Γενικής Αγωγής, κλάδου ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής και κλάδου ΠΕ60 Ειδικής Αγωγής από άλλα ΠΥΣΠΕ για δήλωση προτίμησης σε λειτουργικά κενά

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας καλεί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπ/σης κλάδου ΠΕ70, Γενικής Αγωγής, κλάδου ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής, καθώς και τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ60 Ειδικής Αγωγής,

να υποβάλουν σήμερα Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, μέχρι τις 17:00, δήλωση προτίμησης, στην οποία να αναγράφουν μέχρι και είκοσι (20) σχολικές μονάδες που επιθυμούν να τοποθετηθούν βάσει των επισυναπτόμενων πινάκων με τα λειτουργικά κενά.


 Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να διαβάσουν προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

checkΟι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στους συνδέσμους:

checkΑφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τις σχολικές μονάδες, όπου επιθυμείτε να μετατεθείτε-τοποθετηθείτε, πατήστε το πλήκτρο «ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ».

checkΗ δήλωσή σας θεωρείται καταχωρισμένη όταν λάβετε στο προσωπικό σας email σχετική βεβαίωση, στην οποία απαριθμούνται οι προτιμήσεις σας.

checkΣε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μίας δήλωσης, έγκυρη θεωρείται αυτή που υποβλήθηκε τελευταία.

checkΠαρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν μία έγκυρη διεύθυνση e-mail, την οποίαν θα παρακολουθούν, καθώς μέσω αυτής θα γίνει οποιαδήποτε επικοινωνία τυχόν χρειαστεί σχετικά με την αίτησή τους.

checkΟι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ελέγχουν και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία για την παραλαβή του μηνύματος επιβεβαίωσης.

checkΟι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας και δεν θα δηλώσουν προτιμήσεις νηπιαγωγείων εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, θα τοποθετηθούν βάσει των αναγκών της Υπηρεσίας.

checkΟι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας καθημερινά για νεότερες ανακοινώσεις.

Επισυναπτόμενα:

Λειτουργικά κενά  κλάδου ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ  γενικής αγωγής  excel icon

Λειτουργικά κενά κλάδου ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ ειδικής αγωγής  excel icon

Λειτουργικά κενά κλάδου ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ειδικής αγωγής  excel icon

Εμφανίσεις: 700

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)