Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση πινάκων δεκτών/μη δεκτών υποψηφιοτήτων και μοριοδοτούμενων κριτηρίων υποψηφίων Διευθυντών κενών και κενούμενων θέσεων σχολικών μονάδων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Σας ανακοινώνουμε στο πλαίσιο της διαδικασίας κρίσης και επιλογής Διευθυντών κενών και κενούμενων θέσεων Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας τους παρακάτω πίνακες:

Μοριακός πίνακας ανά εκπαιδευτικόpdf

Μοριακός πίνακας ανά σχολική μονάδαpdf

Δεκτοί - Μη δεκτοίpdf

 

Οι υποψήφιοι Διευθυντές/ντριες οφείλουν να λάβουν γνώση των παραπάνω αναρτηθέντων πινάκων και, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν ένσταση προς το ΠΥΣΠΕ Διευρυμένης Σύνθεσης Β΄ Αθήνας, συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο σχετικό έντυπο (ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣword) και αποστέλλοντάς το με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο κεντρικό e-mail της Διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   από 15-9-2016 έως 19-9-2016 και ώρα 15:00.
Εμφανίσεις: 571

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)