Joomla Free Template by FatCow Hosting

Επιμορφωτική ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, δια της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων, συνδιοργανώνει με το ΚΠΙΣΝ επιμορφωτική ξενάγηση για τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσής μας.

Η ξενάγηση θα υλοποιηθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 15:00-16:30 , στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (για την πρόσβαση στο ΚΠΙΣΝ δείτε πληροφορίες εδώ).  

 Κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων, οι επισκέπτες ξεναγούνται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου Renzo Piano Building Workshop. Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν περιήγηση στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν. Κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων, οι επισκέπτες ξεναγούνται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου Renzo Piano Building Workshop. Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν περιήγηση στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Εμφανίσεις: 613

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)