Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ-Πρόσκληση αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70.50 και ΠΕ71 για δήλωση προτίμησης περιοχών για προσωρινή τοποθέτηση για παράλληλη στήριξη για το Σχ.Έτος 2016-2017

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας καλεί τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπ/σης κλάδων ΠΕ70.50 και ΠΕ71 να υποβάλουν εκ νέου αίτηση τοποθέτησης (εφόσον το επιθυμούν) για δήλωση προτίμησης σχολείων μετά την προσθήκη της περιοχής της Λυκόβρυσης στις περιοχές προτίμησης.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να διαβάσουν προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων.

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Οι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας  συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στον παρακάτω σύνδεσμο:

                                             

       ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛ. ΠΕ71 ΚΑΙ ΠΕ70.50

 

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τις σχολικές μονάδες, όπου επιθυμείτε να τοποθετηθείτε, πατήστε το πλήκτρο «ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ».

Η δήλωσή σας θεωρείται καταχωρισμένη όταν λάβετε στο προσωπικό σας email σχετική βεβαίωση, στην οποία απαριθμούνται οι προτιμήσεις σας.

Σε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μίας δήλωσης, έγκυρη θεωρείται αυτή που υποβλήθηκε τελευταία.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν μία έγκυρη διεύθυνση e-mail, την οποίαν θα παρακολουθούν, καθώς μέσω αυτής θα γίνει οποιαδήποτε επικοινωνία τυχόν χρειαστεί σχετικά με την αίτησή τους.

Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ελέγχουν και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία για την παραλαβή του μηνύματος επιβεβαίωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας καθημερινά για νεότερες ανακοινώσεις.

Εμφανίσεις: 525

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)