Joomla Free Template by FatCow Hosting

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υπερωριακή απασχόληση εκπαιδευτικών, μονίμων και αναπληρωτών, Γενικής και Ειδικής Αγωγής (κλάδων ΠΕ70, ΠΕ70.50 και ΠΕ71) σε προγράμματα κατ? οίκον διδασκαλίας»

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής αγωγής που υπηρετούν στα Δημοτικά Σχολεία αρμοδιότητάς μας και επιθυμούν να απασχοληθούν σε προγράμματα κατ' οίκον διδασκαλίας μαθητών, στις περιοχές Βριλλησίων, Χαλανδρίου, Ψυχικού Δ', Γ' και Β' τάξεων Δημοτικού Σχολείου αντίστοιχα, να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος, για χορήγηση άδειας υπερωριακής απασχόλησης. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη Δ/νσή μας μέχρι την Παρασκευή 18/11/2016 και ώρα 14:00.

   Η χορήγηση άδειας υπερωριακής απασχόλησης για προγράμματα κατ’ οίκον διδασκαλίας γίνεται για μέχρι 20 ώρες το μήνα ανά εκπαιδευτικό και η ωριαία αντιμισθία είναι 10 €.

   Σε περίπτωση επιθυμίας ανάληψης του ίδιου μαθητή από περισσότερους του ενός εκπαιδευτικού θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής και στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί γενικής αγωγής.

   Επισυνάπτεται σχετική αίτηση.

   Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας μας.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Κατσούλη στο τηλ. 210-6007488.

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση εκπαιδευτικών για εκδήλωση ενδιαφέροντος απασχόλησης σε προγράμματα κατ' οίκον διδασκαλίας

Αίτηση

Εμφανίσεις: 519

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)