Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημέρωση για τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ60.50 και ΠΕ70.50 που προσλήφθηκαν στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

  Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας, κ. Αθανάσιος Ανδρώνης καλωσορίζει τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ60.50 και ΠΕ70.50 που προσλήφθηκαν στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας. Ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία στο έργο σας. Σας ενημερώνουμε ότι η αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας, θα γίνει στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β' Αθήνας από τη Δευτέρα 28 έως και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016.

 Στα επισυναπτόμενα έγγραφα μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε το παραπεμπτικό για παθολόγο ή γενικό ιατρό και ψυχίατρο προκειμένου να σας χορηγηθεί η απαραίτητη ιατρική βεβαίωση η οποία περιγράφεται στο αρχείο με τα δικαιολογητικά.

 Καμία πρόσληψη δεν θα ολοκληρώνεται και δεν θα υπογράφεται σύμβαση αν δεν προσκομιστούν βεβαιώσεις παθολόγου και ψυχίατρου.

   Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το τμήμα αναπληρωτών στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισυναπτόμενα:

 Δικαιολογητικά

Παραπεμπτικό Ιατρού

Εμφανίσεις: 392

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)