Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών ειδικότητας ΠΕ70-ΠΕ60 για δήλωση θετικής υπεραριθμίας για το Σχ.Έτος 2017-2018

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017

 Με την αριθ. 20 / 01-09-2017 Πράξη του, το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας,

Προσδιόρισε και οριστικοποίησε α) τις κατά σχολείο λειτουργικές υπεραριθμίες των κλάδων ΠΕ70 ? Δασκάλων, ΠΕ60 ? Νηπιαγωγών Γενικής Αγωγής,  και β) τα λειτουργικά κενά κλάδων ΠΕ70 ? Δασκάλων, ΠΕ60 ? Νηπιαγωγών Γενικής Αγωγής και καλεί τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ70 ? Δασκάλων, ΠΕ60 ? Νηπιαγωγών Γενικής Αγωγής που ανήκουν οργανικά στις σχολικές μονάδες όπως αυτές αναγράφονται στον αντίστοιχο πίνακα, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν θετική δήλωση υπεραριθμίας ώστε, εφόσον κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι, να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β' Αθήνας, κατόπιν δήλωσής προτίμησής τους, για το διδακτικό έτος 2017-2018.

Σύμφωνα με το Π.Δ.50 / 96 όπως τροποποιήθηκε ή συμπληρώθηκε από το Π.Δ.100 / 97 από όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι, χαρακτηρίζονται υπεράριθμοι αυτοί που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο αριθμό μονάδων μετάθεσης και τοποθετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα με βάση τις δηλώσεις προτίμησής τους.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν δηλώσεις θετικής υπεραριθμίας στη σχολική τους μονάδα, με ευθύνη της υπηρεσίας και με βάση το Π.Δ.50/96 όπως τροποποιήθηκε ή συμπληρώθηκε από το Π.Δ.100/97, θα κριθούν ως λειτουργικά υπεράριθμοι κατά σειρά οι τελευταίοι τοποθετηθέντες εκπαιδευτικοί.

Οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί διατηρούν την οργανική τους θέση.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμβουλευτούν συνημμένα τον πίνακα με τα λειτουργικά κενά. 

Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το συνημμένο Έντυπο Θετικής Δήλωσης Λειτουργικής Υπεραριθμίας, να το συμπληρώσουν, και να το προσκομίσουν αυτοπροσώπως στη γραμματεία του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας( Κα. Βαλαλή ή  Κα. Βλάμη) , μέχρι τη Δευτέρα 4-9-2017 και ώρα 13:00.

 

Πίνακες - Έντυπα:

1.   Πίνακας Σχολικών Μονάδων με Λειτουργικές Υπεραριθμίες ΠΕ70 - (Πίνακας 1)

2.   Πίνακας με λειτουργικά κενά ΠΕ70 - (Πίνακας 2)

3.   Πίνακας Σχολικών Μονάδων με Λειτουργικές Υπεραριθμίες ΠΕ60 - (Πίνακας 3)

4.   Πίνακας με λειτουργικά κενά ΠΕ60 - (Πίνακας 4)

5.   Έντυπο Θετικής Δήλωσης Λειτουργικής Υπεραριθμίας

 

Εμφανίσεις: 973

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)