Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοινοποίηση Λειτουργικών Κενών ΠΕ19/20 και δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων 2017-2018 ως προς την 7η ομάδα Δημοτικών σχολείων Δήμου Ηρακλείου και ως προς την 4η ομάδα Δημοτικών σχολείων Δήμου Χαλανδρίου

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017

 Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄ Αθήνας ανακοινώνει τον ανακοινοποιημένο (ως προς την 7η ομάδα Δημοτικών σχολείων Δήμου Ηρακλείου και ως προς την 4η ομάδα Δημοτικών σχολείων Δήμου Χαλανδρίου) πίνακα λειτουργικών κενών ειδικότητας ΠΕ19/20-Πληροφορικής για το σχολικό έτος 2017-2018.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ19/20 που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας (όχι οι αποσπασμένοι από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε.) να αποστείλουν ηλεκτρονικά δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, έχοντας υπόψη τον συνημμένο πίνακα λειτουργικών κενών, μέχρι  04-09-2017 και ώρα 15:00.

Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση προτίμησης, να την αποθηκεύσουν μόνο με όνομα τον Αριθμό Μητρώου τους και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Συνημμένα Αρχεία


   Πίνακας Λειτουργικών Κενών ΠΕ19/20 -Πληροφορικής

   Αίτηση Δήλωσης Προτίμησης ΠΕ19/20 -Πληροφορικής

Εμφανίσεις: 588

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)