Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής 2022 - Το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας κατέκτησε το 1ο Βραβείο Καλύτερης Μακέτας

Κατηγορία: Εκδηλώσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022

 

 Το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με την ομάδα Gemma Robot Neas Ionias στην κατηγορία Αγροτική Ανάπτυξη και την ομάδα Goal Robot Neas Ionias 1 στην κατηγορία Ποδόσφαιρο 2χ2. Στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Αττικής η ομάδα Goal Robot Neas Ionias 1 στην κατηγορία Ποδόσφαιρο 2χ2, με 2 νίκες και 2 ήττες αποκλείστηκε από τον τελικό με διαφορά τερμάτων. Οι μαθητές χάρηκαν τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό αγωνίστηκαν με σθένος, ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, αλλά στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και η τύχη…Το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας στον Τελικό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2022, με την ομάδα Gemma Robot Neas Ionias κέρδισε την 1η θέση για την καλύτερη μακέτα στο Πανελλήνιο με το project ΝΙΑΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Η μακέτα ήταν εντυπωσιακή, προκάλεσε το θαυμασμό όλων των ομάδων, των επισκεπτών, των διοργανωτών αλλά και των κριτών και τελικά αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη μακέτα του Διαγωνισμού κατακτώντας το Βραβείο της 1ης θέσης. Οι μαθητές ήταν άψογοι, έτρεξαν το project επιτυχώς, χωρίς τη βοήθεια του προπονητή και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους πάντες. Θερμά συγχαρητήρια για το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν. Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς για τις επιδόσεις των μαθητών στις ομάδες τους, καθώς και για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που πρόσφεραν από την αρχή του Διαγωνισμού. Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του Πειραματικού, που στήριξαν τις ομάδες Ρομποτικής του σχολείου, την αμέριστη βοήθειά τους, καθώς και την παρουσία τους σε όλες τις φάσεις του Διαγωνισμού. Το project ήταν αφιερωμένο σε όλους τους παλιούς μαθητές από το 3/Θ Δημοτικό Σχολείο Νιάτων, καθώς και στους αγαπημένους φίλους και συγχωριανούς στα Νιάτα, των εκπαιδευτικών Γιάννου και Κωσταγιάννη.

 AWARD

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

NIATA GEMMA PROJECT

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας, Δρ. Χαράλαμπος Μπαμπαρούτσης  και το προσωπικό της Διεύθυνσης

συγχαίρουν τις ομάδες και το σχολείο για την επιτυχία τους.

 

 

Εμφανίσεις: 405

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)