Joomla Free Template by FatCow Hosting

Επαναπροκήρυξη – πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή Διευθύντριας 4/θεσίου Νηπιαγωγείου της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (2ο Νηπ. Ηρακλείου Αττικής)

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Επαναπροκηρύσσουμε την πλήρωση, με επιλογή, της θέσης Διευθυντή/ντριας του 4/θεσίου 2ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας σύμφωνα με την παρ. 11 & 14 του άρθρου 41 του Ν.4823/2021 και καλούμε τους ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας για την επιλογή τους ως Διευθυντές/Διευθύντριες του 2ου Νηπ. Ηρακλείου Αττικής ηλεκτρονικά στο e-mail mixanografisidipevath@gmail.com, μαζί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 16:00.  Επισημαίνεται ότι μετά την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας δεν είναι δυνατή η τροποποίησή της.

Εμφανίσεις: 217

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)