Joomla Free Template by FatCow Hosting

Προκήρυξη – πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή Διευθυντών/ντριών 4/θεσίων Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (5ου Νηπ. Αμαρουσίου – 5ου Νηπ. Αγίας Παρασκευής)

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Προκηρύσσουμε την πλήρωση, με επιλογή, των θέσεων Διευθυντών των 4/θεσίων Νηπιαγωγείων: 5ο Νηπ. Αμαρουσίου και 5ο Νηπ. Αγίας Παρασκευής  της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας και καλούμε τους ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας για την επιλογή τους ως Διευθυντές/Διευθύντριες του 5ου Νηπ. Αμαρουσίου και του 5ου Νηπ. Αγίας Παρασκευής ηλεκτρονικά στο e-mail mixanografisidipevath@gmail.com, μαζί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, από την Δευτέρα  4 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023  και ώρα 16:00.  Επισημαίνεται ότι μετά την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας δεν είναι δυνατή η τροποποίησή της.

Εμφανίσεις: 331

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)