Joomla Free Template by FatCow Hosting

Προσωρινοί Πίνακες Αιτήσεων Μεταθέσεων Π.Ε. από Περιοχή σε Περιοχή (από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ) και από Περιοχή σε Περιοχή σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΔΑΣΥ 2023-2024

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή και από περιοχή σε περιοχή σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΑΣΥ για το σχολικό έτος 2023-2024. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς να ελέγξουν τα στοιχεία και τα μόριά τους και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν ένσταση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 21/11/2023 μέχρι και 24/11/2023 και ώρα 15.00 μ.μ. Αφού εξεταστούν οι ενστάσεις η Δ/νση θα προβεί σε διόρθωση στην περίπτωση που διαπιστωθούν λανθασμένα στοιχεία. 

Θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ' της με αριθμό πρωτοκ.114645/Ε2/12.10.2023 εγκυκλίου μεταθέσεων εκπ/κών Π.Ε. σχ. έτους 2023-2024 (ΑΔΑ: 64ΛΗ46ΝΚΠΔ-Δ1Λ) που αφορά στις μεταθέσεις σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και σε περιοχές μετάθεσης για την Ε.Α.Ε., αναφέρεται ότι θεμελιώνουν δικαίωμα για υποβολή αίτησης μετάθεσης οι εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης που αφενός μεν πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στην Ειδική Αγωγή αφετέρου δε έχουν συμπληρώσει τριετή διδακτική υπηρεσία και έχουν υπηρετήσει απαραίτητα την οργανική τους θέση (σελ. 38 της εγκυκλίου).

                Μετά από σχετικά ερωτήματα Διευθύνσεων Α/θμιας Εκπαίδευσης, διευκρινίζεται ότι η τριετής διδακτική υπηρεσία λαμβάνεται υπόψη από του διορισμού τους.

Κατά συνέπεια, οι εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν το έτος 2022 δεν θεμελιώνουν δικαίωμα μετάθεσης στην ΕΑΕ καθώς δεν πληρούν την προϋπόθεση της τριετούς διδακτικής υπηρεσίας από του διορισμού τους.

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν θεμελιώνουν δικαίωμα μετάθεσης, δεν έχουν συμπεριληφθεί στους πίνακες και η αίτησή τους έχει ακυρωθεί. Παράλληλα ενημερώθηκαν μέσω email. Αν κάποιος έχει οριστικοποιήσει αίτηση και διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν τα στοιχεία του στον κατάλληλο πίνακα, πέραν της ένστασης, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση στο 2106833935. 

Εμφανίσεις: 862

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)