Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Συγκρότηση των Ομάδων Δράσης για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Ενδοσχολική βία - Stop bullying Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024

 Σύμφωνα με την με αριθμ.πρωτ. 2655/7-2-2024 Απόφαση του Αναπληρωτή Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής συγκροτούνται τετραμελείς «Ομάδες Δράσης για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού» στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας

Καθήκοντα Προέδρου σε κάθε Ομάδα ασκούν οι Διευθυντές Εκπαίδευσης και καθήκοντα γραμματέα της κάθε Ομάδας ασκεί εκπαιδευτικός ή διοικητικός υπάλληλος που ορίζεται με απόφαση του Προέδρου της. Οι αρμοδιότητες των «Ομάδων Δράσης για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού» είναι σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 10 του Ν.5029/2023 (ΦΕΚ 55 τ.Α’/10-03-2023).
Η θητεία των Ομάδων λήγει με τη λήξη της θητείας των Διευθυντών Εκπαίδευσης σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 42 του Ν.4823/2021 (Α’ 136). 

Εμφανίσεις: 351

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)