Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Ενημέρωση Σχολικών Συμβούλων Ειδικής Αγωγής και Στελεχών ΚΕΔΔΥ για Σεμινάρια Επιμόρφωσής τους καθώς και για την Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Σας ενημερώνουμε ότι από 25-1-2011 έως 29-1-2011 (Τρίτη έως και Σάββατο) και ώρα 09:00-16:00 θα πραγματοποιηθεί επιμόρφωση των Σχολικών Συμβούλων Ειδικής Αγωγής και Στελεχών ΚΕΔΔΥ στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ? Άξονας Προτεραιότητας 1,2,3».

Το σεμινάριο κα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα. Το σεμινάριο στοχεύει στην επιμόρφωση των Σχολικών Συμβούλων Ειδικής Αγωγής και των στελεχών ΚΕΔΔΥ που προτάθηκαν από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής προκειμένου στη συνέχεια να υποστηρίξουν τους εκπαιδευτικούς που έχουν προσληφθεί για το πρόγραμμα της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης και η συμμετοχή τους σε αυτό είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Διαβάστε σχετικά την Εγκύκλιο του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. και τον πίνακα συμμετεχόντων. Ακόμα, κατεβάστε ένα υπόδειγμα κατάστασης οδοιπορικών εξόδων και ένα υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης διανυκτέρευσης σε σπίτι.

Εμφανίσεις: 1941

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)