Joomla Free Template by FatCow Hosting

Έγκριση Υλοποιήσεων Παρεμβάσεων από την Μ.Κ.Ο. 'Γιατροί του Κόσμου' σε θέματα Παιδιατρικής και Οδοντιατρικής Φροντίδας σε Μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε η υλοποίηση παρεμβάσεων, που προτίθεται να διοργανώσει η Ελληνική Αντιπροσωπεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης 'Γιατροί του Κόσμου' (συνημμένα το έγγραφο της έγκρισης ). Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και προαιρετικό για τους μαθητές και θα πραγματοποιηθεί, χωρίς να παρακωλύεται η εφαρμογή του ωρολόγιου σχολικού προγράμματος και μετά από συννενόηση με τους Δ/ντές-ντριές των Σχ. Μονάδων. Η συμμετοχή των μαθητών απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων αυτών.

Έγκριση Ενημέρωσης της Εταιρείας SAPT Hellas για τους Αδέσποτους Σκύλους στις Σχ. Μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Αττικής και Ιθάκης

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Προς ενημέρωσή σας, κοινοποιούμε την έγκριση ενημέρωσης της εταιρείας SAPT Hellas για τους αδέσποτους σκύλους στις Σχ. Μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Αττικής και Ιθάκης . Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι προαιρετική και δωρεάν για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και θα πραγματοποιηθεί, χωρίς να παρακωλύεται η εφαρμογή του ωρολόγιου σχολικού προγράμματος και μετά από συννενόηση με τους Δ/ντές-ντριές των Σχ. Μονάδων.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Μουσείου Πόλεως Αθηνών

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Σας κοινοποιούμε ενημερωτικό υλικό για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνονται στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών - Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία.

Εξέταση Αντιρρήσεων - Ενστάσεων Υποψηφίων Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων της Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2012

Σας κοινοποιούμε την περίληψη της πράξης από τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας που συνήλθε στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 και είχε ως θέμα την εξέταση αντιρρήσεων - ενστάσεων υποψηφίων Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων της Π.Ε. Β΄ Αθήνας κατά του πίνακα με τις αξιολογικές μονάδες, συνολικά και κατά μοριοδοτούμενο κριτήριο και επαναπροσδιορισμός και επιβεβαίωση αυτών των μονάδων. Κατεβάστε την περίληψη της πράξης .

Αλλαγή του Χώρου Συνέντευξης Υποψηφίων Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημερώνουμε τους υποψήφιους Υπευθύνους Α.Υ., Π.Ε. και Π.Θ. ότι η προφορική συνέντευξη ενώπιον του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί αύριο, στο Παράρτημα της Διεύθυνσης στο Μαρούσι, Δήμητρος 8, Τ.Κ. 15124, στις ώρες που είχαν οριστεί με το έγγραφο υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.Καιν. /9439/27-8-2012  της Διεύθυνσης.

Προκήρυξη Θέσεων Υπευθύνων Π.Ε., Α.Υ. και Π.Θ. στη Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

Ο Διευθυντής Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας καλεί τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής για τη στελέχωση μίας (1) θέσης Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, μίας (1) θέσης Υπευθύνου Αγωγής Υγείας και μίας (1) θέσης Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσής μας, να υποβάλλουν την αίτησή τους στην έδρα της Διεύθυνσης Μεσογείων 448, 3ος όροφος, από 13/8/2012 έως 23/8/2012 μέχρι τις 12 π.μ.. (Συνημμένα, η εγκύκλιος υπ' αριθμ. πρωτ. 93006/Γ7/10-08-2012 του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.)

 

Η έδρα των καινοτόμων μετά την κατάργηση των Γραφείων και σε αναμονή της ΚΥΑ που προβλέπει ο Ν.4027/2011 στο άρθρο 32 παρ 5 θα είναι προσωρινά στο Μαρούσι (Δήμητρος 8 - 4ος όροφος)

Καταβολή Επιδόματος Θέσης Ευθύνης Βάσει του Αριθμού των Τμημάτων των Σχολικών Μονάδων

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012
Σας κοινοποιούμε το αριθμ. 2/21702/0022/8-6-2012 έγγραφο της 22ης Διεύθυνσης του ΓΛΚ, αναφορικά με την καταβολή επιδόματος θέσης ευθύνης βάσει του αριθμού των τμημάτων των σχολικών μονάδων, για ενημέρωση και εφαρμογή του περιεχομένου του. Ενημερωθείτε από το υπ' αριθμ. 68022/ΙΒ/18-06-2012 έγγραφο του ΥΠΑΙΘΠΑ.

Έγκριση Επιστημονικής Έρευνας για τις Λειτουργικές Γαστρεντερολογικές Διαταραχές

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012
Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνεται η διεξαγωγή έρευνας, που αφορά σε διαπίστωση της συχνότητας των λειτουργικών γαστρεντερολογικών διαταραχών σε μαθητές/τριες Δημοτικού για το επόμενο σχολικό έτος 2012-13. Ενημερωθείτε από το υπ' αριθμ. πρωτ. 67527/Γ7/15-06-2012 έγγραφο της Δ/νσης ΣΕΠΕΔ.

Η Τελευταία Συναυλία του Κύκλου "Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη" στο Μέγαρο Μουσικής

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012
Πατήστε την εικόνα για να μεγεθύνετε την αφίσα Tην Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 15:00 ολοκληρώνεται ο κύκλος "Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη" με τη συναυλία της Λυδίας 'Aιζενμπαχ (φλάουτο) και της Σιμέλας Εμμανουηλίδου (υψίφωνος), από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, στην Αίθουσα Διδασκαλίας Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: http://www.mmb.org.gr/page/default.asp?id=6415&la=1.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα της συναυλίας
.

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012
Πατήστε την εικόνα για να μεγεθύνετε την αφίσα Την Πέμπτη 21 Ιουνίου στo πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 18.00 στο χώρο του Αναγνωστηρίου και θα περιλαμβάνει μουσικά happenings όπου η παραδοσιακή μουσική διαδέχεται την κλασική, και η διάθεση ακολουθεί ρετρό μονοπάτια, στον απόηχο μιας άλλης εποχής. Ενημερωθείτε από το συνημμένο δελτίο τύπου .

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)