Joomla Free Template by FatCow Hosting

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μετάθεσης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018
Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέχρι και την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τις Διευθύντριες, Προϊσταμένους/Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων (Δημόσιων και Ιδιωτικών, Φιλοθέης, Χαλανδρίου και Ψυχικού)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

    Στο πλαίσιο της συνεργασίας του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΚΕ.Σ.) Αττικής με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Βαρβάρα Πρεβεζάνου, κλάδου Σ.Ε.Ε. ΠΕ60-Νηπιαγωγών διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τις Διευθύντριες, Προϊσταμένους/Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων παιδαγωγικής και επιστημονικής της ευθύνης (Δημόσιων και Ιδιωτικών, Φιλοθέης, Χαλανδρίου και Ψυχικού) με θέμα : «Πλαίσιο λειτουργίας του ΠΕ.ΚΕ.Σ. και συνεργασία με τα σχολεία».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ώρα 13.15 μμ στον χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, Στεργοπούλειο Ιωαννίνων & Ταϋγέτου, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6847273,

Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

     Στο πλαίσιο της συνεργασίας του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΚΕ.Σ.) Αττικής με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Μαρία Καπετανίδου, Κλάδου ΣΕΕ: ΠΕ70 Δασκάλων διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων παιδαγωγικής και επιστημονικής της ευθύνης με θέμα : «Πλαίσιο λειτουργίας του ΠΕ.ΚΕ.Σ. και συνεργασία με τα σχολεία».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ώρα 11.00-12.30 μμ στον χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου-«Στεργιοπούλειο», Ιωαννίνων & Ταϋγέτου, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6847273.

Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Συνάντηση γνωριμίας και πρώτης συνεργασίας Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων Β΄ Αθήνας (δημόσια και ιδιωτικά, Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης και Ηρακλείου)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

      Στο πλαίσιο της συνεργασίας του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΚΕ.Σ.) Αττικής με τους/τις Διευθυντές/ Διευθύντριες και Προϊσταμένους/Προϊσταμένες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η κα Βασιλική Μιχαηλίδου, κλάδου Σ.Ε.Ε. ΠΕ60-Νηπιαγωγών, διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους/τις Προϊσταμένους/Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων (δημόσια και ιδιωτικά, Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης και Ηρακλείου) παιδαγωγικής και επιστημονικής της ευθύνης με θέμα: «Πλαίσιο λειτουργίας του ΠΕ.ΚΕ.Σ. και συνεργασία με τα σχολεία».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ώρα 13.15 μμ στον χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, Τήνου & Δωδεκανήσου, Νέα Ιωνία, τηλ. 210-2791011.

Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων Σχολικών Μονάδων Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

      Στο πλαίσιο της συνεργασίας του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΚΕ.Σ.) Αττικής με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, Ματθαίος Πατρινόπουλος, κλάδου ΣΕΕ ΠΕ70-Δασκάλων, και Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, κλάδου ΣΕΕ ΠΕ70 Ειδικής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης διοργανώνουν συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων παιδαγωγικής και επιστημονικής τους ευθύνης με θέμα : «Πλαίσιο λειτουργίας του ΠΕ.ΚΕ.Σ. και συνεργασία με τα σχολεία»

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ώρα 11.00 ? 12.30 μμ στον χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, Τήνου & Δωδεκανήσου, Νέα Ιωνία, τηλ. 210-2791011.

Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων Σχολικών Μονάδων Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

       Στο πλαίσιο της συνεργασίας του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΚΕ.Σ.) Αττικής με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, o Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου, Βασίλειος Κατσιμάρδος, Σ.Ε.Ε. ΠΕ 70- Δασκάλων διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων παιδαγωγικής και επιστημονικής ευθύνης του με θέμα: «Πλαίσιο λειτουργίας του ΠΕ.ΚΕ.Σ. και συνεργασία με τα σχολεία».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, ώρα 11.00 -12.30 μμ στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, Περικλέους 53, Χολαργός, τηλ. 210-6511198.

Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Ανάθεση της Παιδαγωγικής και Επιστημονικής Ευθύνης Σχολικών Μονάδων και ΕΚ σε Συντονιστές / Συντονίστριες του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αττικής

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

 Σας κοινοποιούμε το  υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.33/18809/16-11-2018 έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής,με θέμα "Ανάθεση της Παιδαγωγικής και Επιστημονικής Ευθύνης Σχολικών Μονάδων και ΕΚ σε Συντονιστές / Συντονίστριες του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αττικής."

Ανάθεση της Παιδαγωγικής και Επιστημονικής Ευθύνης Σχολικών Μονάδων και ΕΚ σε Συντονιστές / Συντονίστριες του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αττικής

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

 Σας κοινοποιούμε το  υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.33/17775/16-11-2008  έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής,με θέμα "Ανάθεση της Παιδαγωγικής και Επιστημονικής Ευθύνης Σχολικών Μονάδων και ΕΚ σε Συντονιστές / Συντονίστριες του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αττικής" , προς ενημέρωση σας.

Aιτήσεις οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

 Επισημαίνεται ότι ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης.Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης.

Αποστολή δικαιολογητικών έως 22-11-2018 στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:  ΕΩΣ 22-11-2018

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2106018087

Πρόσκληση συμμετοχής Συλλόγων Διδασκόντων σε κύκλους επιμορφωτικών σεμιναρίων Αγωγής Υγείας για την αξιοποίηση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης (Appreciative Inquiry) στην σχολική κοινότητα.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

  

H Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, μέσω της  Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας,  προτίθεται να διοργανώσει σε συνεργασία με το Δίκτυο Διαλόγου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας, κύκλους επιμορφωτικών σεμιναρίων διάρκειας 12ωρών για Συλλόγους Διδασκόντων με θέμα την αξιοποίηση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης (Appreciative Inquiry)  στην σχολική κοινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)