Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση υποβολής νέας δήλωσης προτίμησης για τοποθέτηση σε κενή θέση Διευθυντή/ντριας Σχολικής Μονάδας της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023

 Σας κοινοποιούμε την πρόσκληση υποβολής νέας δήλωσης προτίμησης για τοποθέτηση σε κενή θέση Διευθυντή/ντριας  Σχολικής Μονάδας της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Τοποθέτηση Διευθυντών σε 4/θ και άνω Σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, έτους 2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023

 Σας ανακοινώνουμε την απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών 4/θ και άνω Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας με τετραετή θητεία, η οποία  λήγει στις  31 - 7 – 2027 και ξεκινά με την ανάληψη υπηρεσίας τους , σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 100 του Ν.5043/2023 (Α΄91).

Τοποθέτηση εκπαιδευτικών σε θέσεις Διευθυντών/ντριών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) Αττικής (8159/13-04-2023)

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023

 Σας κοινοποιούμε την Απόφαση με τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Διευθυντών/ντριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία Αττικής. Η θητεία των Διευθυντών/ντριών Πρότυπων Σχολείων (Π.Σ.) και Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΙ.Σ.) λήγει στις 31 Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους.
Οι τοποθετούμενοι/ες Διευθυντές/ντριες των Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΙ.Σ.) Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός των τριών (3) τελευταίων εργάσιμων ημερών του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023.

12-04-23 Ανακοίνωση του Γ.Γ. σχετικά με τη δήλωση προτίμησης υποψηφίων Διευθυντών σχολικών μονάδων

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023

 Από το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής,  ανακοινώνεται ότι :

«Όσοι από τους υποψηφίους Διευθυντές σχολικών μονάδων δεν υπέβαλαν δήλωση προτίμησης μέχρι τις 11:59 μ.μ. της 11ης Απριλίου 2023, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας πρόσβασης στη διαδικτυακή πύλη https://schooldirectors.minedu.gov.gr, καλούνται όπως υποβάλουν αίτημα/δήλωση προτίμησης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για τις οποίες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, μέχρι σήμερα, 12 Απριλίου 2023 και ώρα 23: 59. μ.μ., επικαλούμενοι τους συγκεκριμένους λόγους της αδυναμίας αυτής.

Επισημαίνεται ότι η αίτηση θα συνοδεύεται από πίνακα που θα εμπεριέχει την επωνυμία κάθε σχολικής μονάδας, στην οποία ο υποψήφιος επιθυμεί να τοποθετηθεί και τη σειρά προτίμησης. Όσον  αφορά στην πληροφόρηση για την επωνυμία των σχολικών μονάδων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ανατρέχουν στη διαδικτυακή πύλη https://schooldirectors.minedu.gov.gr, όπου και εμφανίζονται οι σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης επιλογής τους».

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ΑΘΗΝΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023

 Σας ανακοινώνουμε την Απόφαση Κύρωσης του Τελικού Ενιαίου Αξιολογικού Πίνακα Υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας που εκδόθηκε από τον Αναπληρωτή Περιφερειακό Δ/ντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Αττικής και

καλούμε τους υποψήφιους διευθυντές σχολικών μονάδων να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων κατά το χρονικό διάστημα από: Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 και ώρα: 08:00 έως Τρίτη 11 Απριλίου 2023 και ώρα: 23:59. Η δήλωση προτίμησης υποβάλλεται στο πληροφοριακό σύστημα υποβολής αίτησης για επιλογή στελεχών εκπαίδευσης.

Υποψήφιοι διευθυντές σχολικών μονάδων που δε θα υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων διαγράφονται από τον αξιολογικό πίνακα.

Τοποθέτηση Συμβούλων Εκπαίδευσης των Α΄ και Β΄ Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης (Π.Σ.Ε.Σ.Ε.)

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023

Με Απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων τοποθετούνται οι  Σύμβουλοι Εκπαίδευσης των Α΄ και Β΄ Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης (Π.Σ.Ε.Σ.Ε.), Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. 

Οι τοποθετούμενοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 7 Απριλίου έως και την Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2023 με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2027.

Ανακοινώσεις - Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποσπάσεις τετραετούς διάρκειας εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων αρμοδιότητας ΥΠΑΙΘ σε θέσεις επιστημονικού και διοικητικού προσωπικού στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023

 Σας κοινοποιούμε τις ακόλουθες ανακοινώσεις - προσκλήσεις για αποσπάσεις στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)

Α) την υπ΄ αρ. 19507/03-04-2023 (ΑΔΑ: ΨΧΟ6ΟΞΛΔ-4ΓΘ) Ανακοίνωση-Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποσπάσεις τετραετούς διάρκειας εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων αρμοδιότητας ΥΠΑΙΘ σε θέσεις διοικητικού προσωπικού στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά από 04/04/2023 και ώρα 13:00 έως 21/04/2023 και ώρα 13:00.

Β) την υπ΄ αρ. 19508/03-04-2023 (ΑΔΑ: ΨΞΓΥΟΞΛΔ-1ΑΖ) Ανακοίνωση-Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποσπάσεις τετραετούς διάρκειας εκπαιδευτικών σε θέσεις επιστημονικού προσωπικού στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά από 04/04/2023 και ώρα 13:00 έως 18/04/2023 και ώρα 13:00.

 

Πρόσκληση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε περιοχές/ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ./Σ.Δ.Ε.Υ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. για το διδακτικό έτος 2023-2024.

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023

 Το Υπουργείo Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) που επιθυμούν να αποσπαστούν α) σε περιοχή μετάθεσης, β) σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. , γ) σε Σ.Δ.Ε.Υ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και τα μέλη του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σε περιοχή μετάθεσης, να υποβάλουν αίτηση απόσπασης από 06/04/2023 έως και 18/04/2023.

Πρόσκληση μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2023-2024.

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023

Το Υπουργείo Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί α) τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) που επιθυμούν να αποσπασθούν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (οργανικές μονάδες Κεντρικής Υπηρεσίας, οργανικές μονάδες Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας), στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις ανεξάρτητες ή αποκεντρωμένες υπηρεσίες και σε εποπτευόμενα νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου και β) τα μέλη του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) που επιθυμούν να αποσπασθούν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (οργανικές μονάδες Κεντρικής Υπηρεσίας, οργανικές μονάδες Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας), στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023-2024 να υποβάλουν αίτηση από 06/04/2023 μέχρι και 18/04/2023.

Ανακοινοποίηση στο ορθό της εγκυκλίου αποσπάσεων σε φορείς

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023

 Ανακοινοποιούμε στο ορθό την εγκύκλιο αποσπάσεων σε φορείς ως προς τα σχολεία φορέων με την προσθήκη του νηπιαγωγείου Ισραηλίτικης κοινότητας Θεσσαλονίκης 

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου Πληροφορικής (ΠΕ86) για υποβολή αιτήσεων απόσπασης

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

 Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ) καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου Πληροφορικής (ΠΕ86) που επιθυμούν να αποσπαστούν

  • στη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων Υποδομών και Εξετάσεων και στη Γενική Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υ.ΠΑΙ.Θ (συνολικά έως 20 θέσεις),
  • σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (έως 4 θέσεις ανά Περιφερειακή Διεύθυνση) με καθήκοντα την ανάπτυξη και υποστήριξη εφαρμογών πληροφορικής σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υ.ΠΑΙ.Θ.,

να υποβάλουν αίτηση από 06/04/2023 μέχρι 18/04/2023 και ώρα 15:00. Οι προσφερόμενες θέσεις θα καλύψουν εξαιρετικά επείγουσες υπηρεσιακές ανάγκες που έχουν προκύψει.

Εγκύκλιος μετατάξεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

 Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μετατάξεων κατά το σχολικό έτος 2023-2024, κ α λ ε ί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ79 Μουσικής, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών & ΠΕ91 Θεατρικής Αγωγής, καθώς και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) να υποβάλουν αιτήσεις μετάταξης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η υποβολή των αιτήσεων μετάταξης πραγματοποιείται από 29-03-2023 έως και 11-04-2023.

Ορθή επανάληψη εγκυκλίου αποσπάσεων σε φορείς

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

 Σας γνωστοποιούμε εκ νέου τη με αριθ. Πρωτ. 34737/Ε2/27-3-2023(ΑΔΑ: ΩΝΟΩ46ΜΤΛΗ-Ρ0Κ) εγκύκλιο αποσπάσεων σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του ΥΠΑΙΘ για το σχολικό έτος 2023-2024, επικαιροποιημένη ως προς τον πίνακα Γ του παραρτήματος 2 (Κέντρα/δομές φιλοξενίας ανά περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης), για ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών αρμοδιότητάς μας.

Εγκύκλιοι αποσπάσεων εκπαιδευτικών έτους 2023-2024

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

 Σας κοινοποιούμε τις εγκυκλίους των αποσπάσεων με θέμα :  «Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 2023-2024.» και «Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2023-24.», για ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών αρμοδιότητάς μας.

  • Εγκύκλιος - Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 2023-2024
  • Εγκύκλιος - Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε υ π η ρ ε σ ί ε ς και φ ο ρ ε ί ς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2023-24

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται: από 06-04-2023 μέχρι 18-04-2023 και ώρα 15:00.

Κατανομή στις θέσεις των Συμβούλων Εκπαίδευσης της επιστημονικής ευθύνης του συνόλου ή ενοτήτων σχολικών μονάδων μίας ή περισσότερων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Σας κοινοποιούμε το ΦΕΚ με την Αριθμ. Φ.351.1/7/2692/Ε3 Απόφαση σχετικά με την κατανομή στις θέσεις των Συμβούλων Εκπαίδευσης της επιστημονικής ευθύνης του συνόλου ή ενοτήτων σχολικών μονάδων μίας ή περισσότερων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)