Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης των αιτούντων μετάθεση μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ της Δ.Π.Ε. Β' Αθήνας για το Σχ.Έτος 2022-2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των μελών ΕΕΠ_ΕΒΠ που υπέβαλαν, σύμφωνα με την 126423/Ε4/14-10-2022 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ., αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή ή αίτηση οριστικής τοποθέτησης ή αίτηση βελτίωσης θέσης.

Ενστάσεις: Σας ενημερώνουμε ότι από τις 5/12/2022 έως και τις 9/12/2022 θα υποβάλλονται τυχόν ενστάσεις οι οποίες εξετάζονται από τα αρμόδια ΠΥΣΕΕΠ και ως εκ τούτου δύναται να γίνεται διόρθωση στις ηλεκτρονικές αιτήσεις εφόσον χρειάζεται.  

Σας υπενθυμίζουμε ότι ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μπορεί να γίνει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος μέχρι 31/12/2022 και ώρα 15:00, οπότε και θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα αυτή στο ηλεκτρονικό σύστημα. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση ανάκλησης η αίτηση θεωρείται άκυρη και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να υποβληθεί εκ νέου.

Τοποθετήσεις αναπληρωτών στη Διεύθυνση ΠΕ Β' Αθήνας - Δ' Φάση

Κατηγορία: Αναπληρωτές
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022

 Σας κοινοποιούμε τον πίνακα των τοποθετήσεων των αναπληρωτών που προσλήφθηκαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας στην Δ' Φάση. 

Για να δείτε τον πίνακα των τοποθετήσεων πατήστε εδώ.

Προσωρινοί Πίνακες Αιτήσεων Μεταθέσεων Π.Ε. από Περιοχή σε Περιοχή (από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ) και από Περιοχή σε Περιοχή σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΔΑΣΥ 2022-2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή και από περιοχή σε περιοχή σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΑΣΥ για το σχολικό έτος 2022-2023. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς να ελέγξουν τα στοιχεία και τα μόριά τους και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν ένσταση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 21/11/2022 μέχρι και 24/11/2022 και ώρα 15.00 μ.μ. Αφού εξεταστούν οι ενστάσεις η Δ/νση θα προβεί σε διόρθωση στην περίπτωση που διαπιστωθούν λανθασμένα στοιχεία. 

 

Τοποθετήσεις αναπληρωτών στη Διεύθυνση ΠΕ Β' Αθήνας - Γ' Φάση

Κατηγορία: Αναπληρωτές
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022

 Σας κοινοποιούμε τον πίνακα των τοποθετήσεων των αναπληρωτών που προσλήφθηκαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας στην Γ' Φάση. 

Για να δείτε τον πίνακα των τοποθετήσεων πατήστε εδώ.

Υπενθύμιση για τις αιτήσεις μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-23

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022

 Σας υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετάθεσης (από περιοχή σε περιοχή, για οριστική τοποθέτηση, για βελτίωση θέσης, για μετάθεση στην Ειδική Αγωγή) στο teachers.minedu.gov.gr λήγει στις 31-10-2022 και ώρα 15:00. 

Η αποστολή των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com έχει την ίδια καταληκτική ημερομηνία.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την αίτησή τους στο σύστημα των μεταθέσεων πριν λήξει η προθεσμία και στη συνέχεια  να αποστείλουν ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf, τα πρόσφατα (τριμήνου) δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης, φοίτησης σπουδαζόντων τέκνων με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση (πάλι πριν λήξει η προθεσμία).

Επειδή τα αιτήματα που έχουμε δεχτεί για ενημέρωση στις υπηρετήσεις και στα στοιχεία του μητρώου είναι πάρα πολλά, επισημαίνουμε  ότι μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων μετάθεσης θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες διορθώσεις, σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που έχουν αποσταλεί στο metatheseisdipevath@gmail.com και οι διορθώσεις θα ενσωματωθούν στις αιτήσεις μετάθεσης για να γίνει η μοριοδότηση 

Κατά συνέπεια την Δευτέρα 31/10/2022 παρακαλούμε θερμά να επικοινωνούν μαζί μας τηλεφωνικά όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της αίτησής τους και όχι για θέματα ενημέρωσης του μητρώου. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2132105747

Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων και Αγωγής Σταδιοδρομίας) για το σχολικό έτος 2022-2023

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

 Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την αειφορία,τη βιώσιμη ανάπτυξη και το περιβάλλον, κατά το σχολικό έτος 2022-2023, σχεδιάζονται, οργανώνονται και υλοποιούνται από εκπαιδευτικούς και μαθητές/μαθήτριες των σχολικών μονάδων της χώρας Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων για τα οποία ισχύουν όσα περιλαμβάνει η ακόλουθη εγκύκλιος.

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022

 Σας κοινοποιούμε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΘΕ ΔΟΜΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΒΟΛΟΥ

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022

 Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Τπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ α λ ε ί τους μόνιμους εκπαιδευτικούς της δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις του ν.4763/2020 (Α΄ 254), της αριθμ. πρωτ. 94493/Κ1/28.07.2022 (Β΄4145) υπουργικής απόφασης και τους όρους της παρούσας, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία για την πλήρωση με επιλογή είκοσι εννέα (29) θέσεων Διευθυντών δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης στα Καταστήματα Κράτησης και στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου με θητεία τριών (3) ετών..

Πρόσκληση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αιτήσεων μετάθεσης σχολικού έτους 2022-2023.

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022

Το Υπουργείo Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και τα μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης για τις ακόλουθες κατηγορίες:
1) μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού
α) από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.
γ) σε Σ.Δ.Ε.Υ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. (τους κλάδους Π23 & ΠΕ30)
δ) ειδικών κατηγοριών
ε) αμοιβαίες μεταθέσεις και
2) μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού
α) από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) μεταθέσεις ειδικών κατηγοριών
γ) αμοιβαίες μεταθέσεις.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 16/10/2022 έως 31/10/2022 και ώρα 15:00 μέσω του https://teachers.minedu.gov.gr. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες, για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 10 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Διευκρινίσεις - Οδηγίες για τις αιτήσεις μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-23

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 16-10-2022 ΕΩΣ 31-10-2022 και ώρα 15:00.

Αποστολή δικαιολογητικών έως 31-10-2022 στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να αποστείλουν ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf, τα πρόσφατα (τριμήνου) δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης, φοίτησης σπουδαζόντων τέκνων με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αρ.πρωτ. αίτησης, ΔΠΕ οργανικής.

Σε περίπτωση μη αποστολής δικαιολογητικών έως 31-10-2022, δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστούν τα αντίστοιχα μόρια της υποβληθείσας αίτησης.

Επισημαίνεται ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης.  Όλοι οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτκοί βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και φέτος υπηρετούν σε σχολικές μονάδες προσωρινής τοποθέτησης. Κατά συνέπεια υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση για οριστική τοποθέτηση. Αίτηση υποβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν, και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης.

Στην παρούσα φάση είναι υποχρεωτικό να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης. Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης. Σας επισημαίνουμε ότι οι αιτούντες οριστικής τοποθέτησης ή βελτίωσης θέσης δεν δηλώνουν αυτήν την περίοδο προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολικών μονάδων. 

Για να κάνουμε οποιουδήποτε είδους αίτηση μετάθεσης  μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα: https://teachers.minedu.gov.gr/, πηγαίνουμε στην επιλογή «Αιτήσεις Μετάθεσης» και πατάμε «Προσθήκη+» ώστε να ανοίξει νέα αίτηση. Επιλέγουμε το είδος της αίτησης που μας ενδιαφέρει και με το που ανοίξει η νέα αίτηση πατάμε «Προσωρινή αποθήκευση» ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα πεδία της αίτησης, να ελέγξουμε ότι είναι σωστά περασμένα τα στοιχεία μας και να εμφανιστούν και τα συνολικά μόρια. Αφού βεβαιωθούμε ότι η αίτησή μας είναι έτοιμη, πατάμε «Οριστικοποίηση». Σας εφιστούμε την προσοχή γιατί από τη στιγμή που πατάτε «Οριστικοποίηση» δεν έχετε πλέον καμία δυνατότητα αλλαγής ή εκ νέου αίτησης ίδιας κατηγορίας.
Για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας έγινε κανονικά, θα πρέπει να βλέπετε στην «κατάσταση αίτησης» την ένδειξη «Οριστικοποίηση από εκπαιδευτικό» και όταν πατάτε το «ματάκι» στα δεξιά και προβάλλεται στην οθόνη η αίτησή σας, να βεβαιώνεστε ότι αυτή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει στις Παρατηρήσεις της αίτησής σας να αναγράφετε ποια πιστοποιητικά πρόκειται να αποστείλετε, είτε αυτά αποσταλούν στη Διεύθυνσή μας, είτε απευθείας στο Υπουργείο για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2132105747

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022

Σας κοινοποιούμε την υπ'αριθμ. πρωτ. 126425/Ε2/14-10-2022 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με την οποία, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Π/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:

α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) σε περιοχές μετάθεσης για την Ε.Α.Ε. και Κ.Ε.Σ.Υ.
γ) στα Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης,
δ) στα Μειονοτικά Σχολεία και
ε) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή.
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 16-10-2022 έως 31-10-2022 και ώρα 15:00 μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr). Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων. Οι προϋποθέσεις και οι λόγοι μετάθεσης πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο που λήγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών με τα κριτήρια μετάθεσης δικαιολογητικών. Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

Β' Φάση - Τοποθετήσεις αναπληρωτών Διεύθυνσης ΠΕ Β' Αθήνας

Κατηγορία: Αναπληρωτές
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

 Σας ανανκοινώνουμε τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών της Β' Φάσης στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας:

 

Β' ΦΑΣΗ - Διαδικασία και δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2022-2023

Κατηγορία: Αναπληρωτές
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

 Παρακαλούμε ενημερωθείτε εκτενώς και με προσοχή σχετικά με τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών Β’ ΦΑΣΗΣ στη ΔΠΕ Β’ ΑΘΗΝΑΣ.                                                              

  (αφορά μόνο αναπληρωτές της ΔΠΕ Β' Αθήνας ΚΑΙ ΟΧΙ των ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ):

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις Υπουργικές Αποφάσεις Πρόσληψης, οι οποίες ακολουθούν στον παρακάτω πίνακα, προκειμένου να σιγουρευτείτε σε ποια πράξη υπάγεστε.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΝΤΥΠΑ/ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑ ΠΡΑΞΗ ΕΣΠΑ/ΠΔΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ & ΜΕΛΗ ΕΕΠ/ΕΒΠ.

ΠΡΑΞΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΑ

(ΜΕ ΝΈΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΣΠΑ)

ΣΑΕ 2022ΣΕ44520002: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Υπουργική Απόφαση: ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ (αρ. πρωτ. 120879/Ε1/3-10-2022)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΏ

ΣΑΕ 2020ΣΕ44520001: ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΧΡΟΝΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΓ

Υπουργική Απόφαση: ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ (αρ. πρωτ. 120884/Ε1/3-10-2022)

ΣΑΕ 2022ΣΕ44520000: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ή ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΣΜΕΑΕ & ΤΕ)

Υπουργική Απόφαση (για εκπαιδευτικούς Ειδικής): ΣΜΕΑΕ (αρ. πρωτ. 120857/Ε1/3-10-2022)

Υπουργική Απόφαση (για μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ): Αρ. πρωτ. 120548/Ε4/3-10-2022

ΠΡΑΞΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΑ

(ΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΣΠΑ)

 

ΟΠΣ 5184989: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ή ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Υπουργική Απόφαση (για εκπαιδευτικούς Παράλληλης): ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ (αρ. πρωτ. 120850/Ε1/3-10--2022)

Υπουργική Απόφαση (για μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ): ΕΕΠ-ΕΒΠ (αρ. πρωτ. 120595/Ε4/3-10-2022

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΏ

ΟΠΣ 5184904: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Υπουργική Απόφαση: ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΣΗ (αρ. πρωτ. 120891/Ε1/3-10-2022)

ΟΠΣ 5184907: «Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων (ΕΚΟ) στα σχολεία, σχολικό έτος 2022-2023»

Υπουργική Απόφαση: ΕΚΟ/ΤΥ-ΖΕΠ (αρ. πρωτ. 120897/Ε1/3-10-2022)

 

Συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης Οικογενειακού Επιδόματος για το 2022-2023

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

 Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας καθώς και σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας άλλων Δ/νσεων Π/θμιας Εκπ/σης ή σε φορείς του ΥΠΑΙΘ., όπου έχουν αποσπαστεί για το τρέχον διδακτικό έτος και μισθοδοτούνται από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β' Αθήνας, και έχουν οποιαδήποτε μεταβολή που επηρεάζει την χορήγηση οικογενειακής παροχής (γέννηση τέκνου, σπουδές τέκνου κ.τ.λ.) να συμπληρώσουν τη συνημμένη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Οι υπηρετούντες σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας εκπαιδευτικοί, να παραδώσουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στους Διευθυντές-Προϊστάμενους των σχολικών μονάδων στις οποίες υπηρετούν για να υποβληθούν συγκεντρωτικά στο Οικονομικό Τμήμα της Διεύθυνσης ΠΕ Β΄Αθήνας.

Να συμπληρωθεί από τους μόνιμους (ΟΧΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ) υπαλλήλους που έχουν μεταβολές και μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνσή μας και να υποβληθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2022

Οι αποσπασμένοι σε άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή σε Φορείς του ΥΠΑΙΘ. να αποστείλουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β' Αθήνας, είτε με κοινή αλληλογραφία (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πάνω μέρος αυτής), είτε με e-mail στο oikonvath@dipe-v-ath.att.sch.gr αφού τη σαρώσουν ώστε να φαίνεται και η υπογραφή.

 Για την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος τέκνου λόγω σπουδών απαιτείται βεβαίωση εγγραφής σύμφωνα με τις πληροφορίες που ακολουθούν.

 Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την οικογενειακή παροχή δείτε εδώ.

Οδηγίες για την έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022

Ενόψει της λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2022-23 σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας με αριθμ.πρωτ. 108730/ΓΔ4/8-9-2022 με τις οδηγίες για την έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)