Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Επιμορφωτικές Εκδηλώσεις του Ινστιτούτου Goethe

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Το Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. γνωστοποιεί ότι το Ινστιτούτο Goethe διοργανώνει σειρά επιμορφωτικών εκδηλώσεων, οι οποίες περιγράφονται στο συνημμένο έγγραφο ()...

Διευκρινίσεις για Θέματα Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Ύστερα από ερωτήματα που υποβλήθηκαν στη Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ., δίνονται διευκρινίσεις που αφορούν στη διαδικασία σύναψης σύμβασης εργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών και ιδιοκτήτη σχολείου, την υποβολή μισθοδοτικών καταστάσεων, και τη διάρκεια της σύμβασης που συνάπτουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί. Διαβάστε αναλυτικά τις διευκρινίσεις στο συνημμένο έγγραφο ().

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ? ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΟΥ  ΠΕ 11  ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΤΟΥ  ΠΥΣΠΕ  Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

 

Έχοντας υπόψη μας τις καταγεγραμμένες ανάγκες των Σχολείων αρμοδιότητάς μας και σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων,  3255/2004 (ΦΕΚ 138/22-07-2004) άρθρο 6, παρ 5 &  3848/2010 (ΦΕΚ 71/19-5-2010) άρθρο 5, παρ 1  καλούμε τους εκπαιδευτικούς που είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα ωρομισθίων, να ενημερωθούν από την  ιστοσελίδα της Διεύθυνσης για τα κενά των σχολείων ολοήμερα - πρωϊνά  και να ενημερώσουν το  ΠΥΣΠΕ (στα παρακάτω τηλέφωνα, fax και email), εάν αποδέχονται και για ποιο σχολείο ή  δεν αποδέχονται  την πρόσκληση μέχρι και την Τρίτη 29/3.

 

Tηλέφωνα:  210-6080303, 210-6018087 

fax: 210-6009644

mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  

Συνημμένα:

1. Πίνακας με τα κενά των σχολείων

2. Έντυπα που αφορούν την πρόσληψη των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών

 

Ο Δ/ΝΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

 

Πάρις  Βεντήρης 

 

Πρόσκληση στη Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (31 Μαρτίου 2011)

Κατηγορία: Συνεδριάσεις-Ημερήσια Διάταξη
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Προσκαλούνται: ο Πρόεδρος του ΠΥΣΠΕ κ. Παρασκευάς-Παναγιώτης Βεντήρης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΥΣΠΕ κ. Παναγιώτης Σαγρής και τα μέλη του ΠΥΣΠΕ κ. Ιωάννα Βαλαντάση, κ. Ιωάννης Λογοθέτης και κ. Ευάγγελος Ντεμίρης, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου που θα γίνει στις 31 Μαρτίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00, στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στην Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 448, 3ος όροφος, και στη συνέχεια στη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. που θα ακολουθήσει στις 15.00.

(Διαβάστε την επίσημη πρόσκληση )

2 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Αυτισμό, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.) και τα Παραρτήματά της, διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά μια σειρά από ενημερωτικές εκδηλώσεις. Στην Αθήνα η κύρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Απριλίου 2011, στο Βυζαντινό Μουσείο, Βασιλίσσης Σοφίας 22 και ώρα 9:00-14:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ενημερωθείτε από το δελτίο τύπου (), κατεβάστε την πρόσκληση και το πρόγραμμα () και διαβάστε το σύντομο ιστορικό της Ε.Ε.Π.Α.Α. (). 

Προκήρυξη 12 Θέσεων Μεταπτυχιακών Φοιτητών στην Κατεύθυνση Σπουδών "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" του Πανεπιστημίου Αθηνών

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Σας ενημερώνουμε ότι προκηρύχθηκε η κατεύθυνση σπουδών "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) "Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου", του Τμήματος Φιλοσοφίας,  Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, για το ακαδημαικό έτος 2011-2012. Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη 12 θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών.

Περισσότερα: Προκήρυξη 12 Θέσεων Μεταπτυχιακών Φοιτητών στην Κατεύθυνση Σπουδών "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" του...

Αποστολή Κατάστασης Μαθητών Ολοήμερων Τμημάτων

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Υπενθυμίζεται ότι για τις ειδικότητες ΠΕ19-20, ΠΕ32, ΠΕ18.41, ΠΕ16 και ΠΕ08 απαιτείται και η αποστολή της κατάστασης μαθητών ολοήμερων τμημάτων στα οποία απασχολούνται οι ειδικότητες αυτές (θα τη βρείτε στα ΕΝΤΥΠΑ ΕΣΠΑ). Παρακαλούνται οι Δ/ντές, Δ/ντριες των σχολείων στα οποία εργάζονται εκπαιδευτικοί των παραπάνω ειδικοτήτων και πληρώνονται από το ΕΣΠΑ όπως μεριμνήσουν για την άμεση αποστολή των καταστάσεων. Οι καταστάσεις θα σταλούν μέσω των αρμόδιων γραφείων στη Διεύθυνση.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο υπ' Αριθμ. Φ12.1/1315/24-3-2011 ().

Σεμινάριο στο ΚΠΕ Άμφισσας - Απολογισμός

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Σαράντα πέντε εκπαιδευτικοί της  Α/θμιας και Β/θμιας  Εκπ/σης της Δ/νσης μας με τις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ.κ. Σοφία Καινούργιου, Μαριάννα Χατζημιχαήλ και Χριστίνα Παπαζήση  οι οποίες συνδιοργάνωσαν με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  Άμφισσας παρακολούθησαν με επιτυχία το τριήμερο  βιωματικό σεμινάριο. Θέμα του σεμιναρίου: «Περιβάλλον; Δικαίωμά μου. Ανθρώπινα δικαιώματα και Αειφόρος Ανάπτυξη».

Περισσότερα: Σεμινάριο στο ΚΠΕ Άμφισσας - Απολογισμός

Πρόγραμμα και Πρόσκληση 2ου Πανελλήνιου Συμποσίου «Με τον Παλμό του Πολιτισμού για ένα Ζωντανό Σχολείο»

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

2ο Πανελλήνιο Συμπόσιο «Με τον Παλμό του Πολιτισμού για ένα Ζωντανό Σχολείο»Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Θεμάτων σας προσκαλεί στο 2ο Πανελλήνιο Συμπόσιο «Με τον παλμό του Πολιτισμού για ένα ζωντανό σχολείο» που θα πραγματοποιηθεί 1 - 3 Απριλίου 2011 στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα.

Διαβάστε την Πρόσκληση και ενημερωθείτε σχετικά με το Πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Συμποσίου «Με τον παλμό του Πολιτισμού».

Πληρωμή Εκπαιδευτικών Αναπληρωτών ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

 Την Τρίτη 22/3 θα πιστωθούν από την Τράπεζα οι λογαριασμοί των αναπληρωτών των ειδικοτήτων: ΠΕ05-ΠΕ07 και ΠΕ06 για το μήνα Φεβρουάριο.

 

Εκδηλώσεις για την Επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την Παραμονή της  Εθνικής Εορτής (24η Μαρτίου), το Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. δίνει με έγγραφό του () διευκρινίσεις.

Περισσότερα: Εκδηλώσεις για την Επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου

Έρευνα για την Πρόληψη ή/και την Καταπολέμηση του Ρατσισμού και των Διακρίσεων κάθε Είδους, για την Ανάδειξη της Σημασίας της Διαφορετικότητας καθώς και για την Καταπολέμηση της Βίας Στα σχολεία

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Το Ινστιτούτο για τα Δικαιώματα την Ισότητα και την Ετερότητα (i-RED) υλοποιεί το έργο «Σχέδιο δράσης για την πρόληψη ή/και την καταπολέμηση του ρατσισμού και των διακρίσεων κάθε είδους, για την ανάδειξη της σημασίας της διαφορετικότητας καθώς και για την καταπολέμηση της βίας στα σχολεία» κατ?ανάθεση κατόπιν ανοικτού διαγωνισμού από το Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ..

Περισσότερα: Έρευνα για την Πρόληψη ή/και την Καταπολέμηση του Ρατσισμού και των Διακρίσεων κάθε Είδους, για...

Μισθοδοσία ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Η κατάθεση των χρημάτων από την ΕΥΕ για τους ΠΕ 32 -ΠΕ16-ΠΕ08 ( Αισθητικής Αγωγής - ΕΚΟ ) ολοκληρώθηκε και προχωρά η πίστωση των λογαριασμών από την Τράπεζα.

 

Βεβαιώσεις Αποδοχών Εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

 Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς ΕΣΠΑ των ειδικοτήτων ΠΕ05 - Γαλλικά και ΠΕ07 - Γερμανικά, που απασχολήθηκαν στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας μέχρι 15/6/2010 και που κατά το σχολικό έτος 2010-2011 ΔΕΝ απασχολούνται στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, ότι οι βεβαιώσεις αποδοχών που αφορούν στο χρονικό διάστημα από 1/1/2010 έως 15/6/2010 θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

 

Κατάθεση Μισθοδοτικών Καταστάσεων για τους Αναπληρωτές που Πληρώνονται από το ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

 Την Παρασκευή 11/3, κατατέθηκαν στην ειδική υπηρεσία του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. οι μισθοδοτικές καταστάσεις Φεβρουαρίου των αναπληρωτών όλων των ειδικοτήτων που πληρώνονται από το ΕΣΠΑ.

Ημερίδα - Εκδήλωση Βράβευσης Σχολείων

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Η Β? Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Αθηνών και η  Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση», συνδιοργανώνουν Ημερίδα-Εκδήλωση Βράβευσης σχολείων με βιωματικά εργαστήρια για τους εκπαιδευτικούς.  Στην ημερίδα θα γίνει η βράβευση των σχολείων και των εκπαιδευτικών του δικτύου που εφάρμοσαν με ιδιαίτερη επιτυχία Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης τις σχολικές χρονιές 2008-2009 και 2009-2010.

Περισσότερα: Ημερίδα - Εκδήλωση Βράβευσης Σχολείων

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)