Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Τροποποίηση αποφάσεων πρόσληψης προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

Κατηγορία: Αναπληρωτές
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023

 Σύμφωνα με την με αριθμ.πρωτ, 97645/Ε1/6-9-2023 Απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής  Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης τροποποιούνται οι σχετικές αποφάσεις πρόσληψης προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού ως προς την προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας των προσλαμβανομένων, η οποία καθορίζεται, εκ νέου, από την Πέμπτη 7 έως και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Συμπληρώσεις ωραρίου εκπαιδευτικών 2ης ξένης γλώσσας

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023

 Επικαιροποιούμε τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτκών κλάδων ΠΕ05 και ΠΕ07 για την β' ξένη γλώσσα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας για το σχολικό έτος 2023-2024.

Ενημέρωση - Α΄ ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΠΕ Β’ ΑΘΗΝΑΣ

Κατηγορία: Αναπληρωτές
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023

 Σε συνέχεια της ανάρτησής μας από 1/9/2023, κοινοποιούνται στον παρακάτω πίνακα οι Υπουργικές Αποφάσεις Πρόσληψης ανά πράξη ΕΣΠΑ, τις οποίες παρακαλούνται οι προσλαμβανόμενοι να συμβουλευτούν, προκειμένου να γνωρίζουν σε ποια πράξη ΕΣΠΑ και με ποια υπουργική απόφαση προσλαμβάνονται. Υπενθυμίζεται επίσης ότι εκπαιδευτικοί/μέλη ΕΕΠ/ΕΒΠ, οι οποίοι δεν επιθυμούν την πρόσληψή τους, θα πρέπει να αποστείλουν άμεσα Υπεύθυνη Δήλωση περί μη αποδοχής της πρόσληψής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για να κατεβάσετε τα έντυπα/αιτήσεις, παρακαλώ πατήστε το βελάκι στο αντίστοιχο πεδίο (κουτί) του πίνακα που ακολουθεί:

Α/Α             

ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ Α.ΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΠΕ Β’ΑΘΗΝΑΣ

ΕΝΤΥΠΑ/ΑΙΤΗΣΕΙΣ
 1

«ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ»,
ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ 2023-2024 (MIS 6001774)

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: 96607/Ε1/4-9-2023

  MPLE VELOS

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ & ΛΟΙΠΑ ΕΝΤΥΠΑ/ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΏ

 2

«ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ»,
ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ 2023-2024 (MIS 6001764)

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: 96608/Ε1/4-9-2023

3

«ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ 2023-2026
(MIS 6001982)

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: 96609/Ε1/4-9-2023)

4

«Υποστήριξη ενιαίας συστηματικής φοίτησης και συμπερίληψης στην εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΣΜΕΑΕ & ΤΕ), σχολικά έτη 2022-2026» (MIS 6001626)

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ: 96605/Ε1/4-9-2023

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΕΠ_ΕΒΠ: 96200/Ε4/4-9-2023

 

   5            

«Πρόγραμμα ανάπτυξης και ενδυνάμωσης διεπιστημονικών συμβουλευτικών και υποστηρικτικών δομών και μαθησιακής υποστήριξης/ συνεκπαίδευσης μαθητών/τριών με αναπηρία ή/και ειδικές ανάγκες για την ισότιμη πρόσβαση καισυμπερίληψη στην εκπαίδευση», με κωδικό ΟΠΣ 6001498 του Περιφερειακού Προγράμματος «Αττική» του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Υποέργο 1: «Μισθοδοσία Παράλληλη/ΕΕΠ/ΕΒΠ 2023-2028»
ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ: 96604/Ε1/4-9-2023
ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΕΠ_ΕΒΠ: 96195/Ε4/4-9-2023

 

KITRINO VELOS

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ & ΛΟΙΠΑ ΕΝΤΥΠΑ/ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

Προκήρυξη – πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή Διευθυντών/ντριών 4/θεσίων Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (5ου Νηπ. Αμαρουσίου – 5ου Νηπ. Αγίας Παρασκευής)

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023

 Προκηρύσσουμε την πλήρωση, με επιλογή, των θέσεων Διευθυντών των 4/θεσίων Νηπιαγωγείων: 5ο Νηπ. Αμαρουσίου και 5ο Νηπ. Αγίας Παρασκευής  της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας και καλούμε τους ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας για την επιλογή τους ως Διευθυντές/Διευθύντριες του 5ου Νηπ. Αμαρουσίου και του 5ου Νηπ. Αγίας Παρασκευής ηλεκτρονικά στο e-mail mixanografisidipevath@gmail.com, μαζί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, από την Δευτέρα  4 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023  και ώρα 16:00.  Επισημαίνεται ότι μετά την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας δεν είναι δυνατή η τροποποίησή της.

Επαναπροκήρυξη – πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή Διευθύντριας 4/θεσίου Νηπιαγωγείου της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (2ο Νηπ. Ηρακλείου Αττικής)

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023

 Επαναπροκηρύσσουμε την πλήρωση, με επιλογή, της θέσης Διευθυντή/ντριας του 4/θεσίου 2ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας σύμφωνα με την παρ. 11 & 14 του άρθρου 41 του Ν.4823/2021 και καλούμε τους ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας για την επιλογή τους ως Διευθυντές/Διευθύντριες του 2ου Νηπ. Ηρακλείου Αττικής ηλεκτρονικά στο e-mail mixanografisidipevath@gmail.com, μαζί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 16:00.  Επισημαίνεται ότι μετά την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας δεν είναι δυνατή η τροποποίησή της.

11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας «Κωφοί και Ακούοντες εν Δράση» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023

  Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει υπό την Αιγίδα του το 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας «Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει» καθώς και το Διεπιστημονικό Συμπόσιο του Φεστιβάλ, δεδομένου ότι τηρούνται οι προϋποθέσεις του πλαισίου που έχει ορισθεί από τη Γενική Διεύθυνση Σπουδών ΠΕ & ΔΕ του ΥΠΑΙΘ για τη χορήγηση αιγίδας.

Οι δράσεις υλοποιούνται μεταξύ 22 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη 2023 και δύναται να συμμετέχουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση. Το Διεπιστημονικό Συμπόσιο της φετινής χρονιάς φέτος αφορά κυρίως εκπαιδευτικούς με κεντρικό άξονα τη διαφοροποιημένη διδασκαλία. 
Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα επτά υπουργείων, εξυπηρετώντας στην ποιότητα ζωής, προωθώντας την εξωστρέφεια, ενισχύοντας το τουριστικό ενδιαφέρον ανά περιοχή και αναδεικνύοντας την πολιτιστική κληρονομιά μας με βιωματικές δραστηριότητες, αθλητικές και καλλιτεχνικές. Παράλληλα, προωθείται ο εθελοντισμός και η πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους. 
Ο υπότιτλος του φεστιβάλ Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει περισσότερο αναφέρεται στην ιστορικότητα και μνεία του αφετηριακού σημείου αυτής της πρωτοβουλίας: είναι δημιούργημα σύμπραξης κωφών και ακουόντων. Το φεστιβάλ αφορά και αναφέρεται σε όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, ταυτότητας, ιδιότητας και προσόντων. Βασίζεται στην εθελοντική προσφορά των μετεχόντων και την ευγενική χορηγία των αρωγών μας. 
Κάθε χρόνο συμμετέχουν και συμπράττουν πάνω από 100 φορείς και κινητήρια δύναμη είναι εθελοντικές ομάδες επαγγελματιών υγείας, παιδείας, τέχνης και πολιτισμού. 
Ιστοσελίδα: www.dhias.org


      1 ΑΦΙΣΑ     2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ   3 ΣΥΜΠΟΣΙΟ  

Αφίσα - Πρόγραμμα Δράσεων - Συμπόσιο - Aegis - Πρόσκληση - Χορήγηση Αιγίδας

“The quality of your life will be determined by the quality of your contribution. When you work to improve the lives of others, your life improves automatically.” – Kurek Ashley

Προσλήψεις αναπληρωτών στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας για το διδακτικό έτος 2023-2024

Κατηγορία: Αναπληρωτές
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023

 Σας ανακοινώνουμε τα ονόματα των εκπαιδευτικών οι οποίοι προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας για το διδακτικό έτος 2023-2024.

Οδηγίες προς τους προσληφθέντες έχουν αναρτηθεί εδώ www.minedu.gov.gr/anaplirotes ως εξής:

Ημερομηνίες τρέχουσας φάσης πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ-ΕΒΠ):

  • Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες/ΚΕΔΑΣΥ από την Πέμπτη 7 έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι αναπληρωτές θα πληροφορηθούν μέσω γραπτού μηνύματος SMS τη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Α΄ ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΠΕ Β’ ΑΘΗΝΑΣ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΝΤΥΠΑ/ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ & ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ/ΕΒΠ

Κατηγορία: Αναπληρωτές
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023

 Παρακαλούνται οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές να ενημερωθούν εκτενώς και με προσοχή σχετικά με τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά πρόσληψης  και αρχικά να αποστείλουν, μόλις ενημερωθούν για την πρόσληψή τους στη ΔΠΕ Β’ΑΘΗΝΑΣ, το παρακάτω δελτίο απογραφής, πλήρως συμπληρωμένο (υπογεγραμμένο και σκαναρισμένο, με κενό μόνο στην ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας και στο σχολείο τοποθέτησης) στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  (αφορά μόνο αναπληρωτές της ΔΠΕ Β' Αθήνας ΚΑΙ ΟΧΙ των ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ):

Για να κατεβάσετε τα έντυπα/αιτήσεις, παρακαλώ πατήστε το βελάκι στο αντίστοιχο πεδίο (κουτί) του πίνακα που ακολουθεί:

Α/Α              ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ/ΚΛΑΔΟΣ  ΕΝΤΥΠΑ/ΑΙΤΗΣΕΙΣ
 1  ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΠΕ70, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ79.01, ΠΕ86, ΠΕ91.01, ΠΕ91.02)

  MPLE VELOS

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ & ΛΟΙΠΑ ΕΝΤΥΠΑ/ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΏ

 2  ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΠΕ60, ΠΕ06-ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
3 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΜΕΑΕ-στήλη ''ΤΥΠΟΣ'': ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ): ΠΕ71, ΠΕ61, ΠΕ70ΕΑΕ, ΠΕ60ΕΑΕ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ (ΠΕ08ΕΑΕ, ΠΕ79.01ΕΑΕ, ΠΕ86ΕΑΕ)
4 ΜΕΛΗ ΕΕΠ-(ΠΕ21, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30) & ΕΒΠ (ΔΕ.01)- (ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΕΠ_ΕΒΠ, στήλη ''ΤΥΠΟΣ'':ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ)

 

   5             ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΠΕ70ΕΑΕ & ΠΕ60ΕΑΕ)-ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΜΕΑΕ                                                         (''ΤΥΠΟΣ'': παράλληλη στήριξη ειδικής αγωγής) 

 

KITRINO VELOS

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ & ΛΟΙΠΑ ΕΝΤΥΠΑ/ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

   6  ΜΕΛΗ ΕΕΠ-(ΠΕ21, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30) & ΕΒΠ (ΔΕ.01)- (ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΕΠ_ΕΒΠ, στήλη ''ΤΥΠΟΣ'':ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΟΜΕΑΚΟ)

 *Προσεχώς και κατόπιν ανακοίνωσης των πινάκων προσλήψεων αναπληρωτών, θα ακολουθήσει ανάρτηση των υπουργικών αποφάσεων πρόσληψης,  προκειμένου οι αναπληρωτές να γνωρίζουν σε ποια πράξη ΕΣΠΑ προσλαμβάνονται.

Παράταση θητείας των υπηρετούντων εκπαιδευτικών σε Πειραματικό Σχολείο Π.Ε. μέχρι 31-8-2024

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023

 Σας κοινοποιούμε ψηφιακά υπογεγραμμένο το με αριθμό πρωτ. 93458/2023 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ) με Θέμα «Παράταση θητείας των υπηρετούντων εκπαιδευτικών σε Πειραματικό Σχολείο Π.Ε. μέχρι 31-8-2024».

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων προτίμησης περιοχών υποψήφιων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ

Κατηγορία: Αναπληρωτές
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023

 Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) (https://opsyd.sch.gr), παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023.

Πρόσκληση εκπαιδευτικών για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Αλσούπολης - Νέας Ιωνίας

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023

 Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 Γενικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας που επιθυμούν να αποσπαστούν για το διδακτικό έτος 2023-2024 στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Αλσούπολης - Νέας Ιωνίας να υποβάλουν αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από σήμερα Τετάρτη 23-8-2023 έως την Δευτέρα 28-8-2023 και ώρα 10.00 π.μ.

Επισημαίνεται ότι θα προτιμηθούν για εξέταση οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών οι οποίοι θα έχουν τα παρακάτω προσόντα κατά σειρά προτεραιότητας :

α) Ειδίκευση σε θέματα διδασκαλίας της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας.

β) Μετεκπαίδευση ή μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα Διαπολιτισμικής αγωγής.

γ) Μετεκπαίδευση ή μεταπτυχιακές σπουδές σε επιστήμες της αγωγής.

δ) Μετεκπαίδευση ή μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο διδασκαλίας τους.

ε) Διδακτική εμπειρία σε Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

στ) Διδακτική εμπειρία σε Τάξεις Υποδοχής ή Φροντιστηριακά Τμήματα.

ζ) Επαρκή γνώση μιας διεθνούς γλώσσας (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά),

η) Βεβαιώσεις παρακολούθησης επιμορφωτικών σεμιναρίων σε θέματα Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκαν από φορείς του ΥΠΑΙΘ ή συνεργαζόμενους με αυτό φορείς.

Τα ανωτέρω θα επιβεβαιώνονται με την ηλεκτρονική υποβολή, συνοδευτικά με την αίτηση, των σχετικών βεβαιώσεων, πιστοποιητικών κ.λ.π.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για τον ορισμό μελών των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής Αττικής

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023

 Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι υπηρετούν με οργανική θέση στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης και έχουν εικοσαετή και δεκαπενταετή εκπαιδευτική υπηρεσία στην οικεία βαθμίδα εκπαίδευσης και επιθυμούν να οριστούν μέλη του οικείου Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής, να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και βιογραφικό σημείωμα, από το οποίο να προκύπτει η διοικητική και διδακτική τους εμπειρία, η επιστημονική και παιδαγωγική τους κατάρτιση στις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έως και την Παρασκευή 25-8-2023.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Συμβούλων Εκπαίδευσης για τον ορισμό μελών των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής Αττικής

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Μαϊος 2023

 Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής προσκαλεί τους Συμβούλους Εκπαίδευσης Αττικής οι οποίοι επιθυμούν να ορισθούν μέλη Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, να υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι 24-8-2023, στη Διεύθυνση της οργανικής τους θέσης. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να συνοδεύεται από σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Πρόσκληση αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. / Π.Υ.Σ.Δ.Ε. στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας για το διδακτικό έτος 2023-2024 για δήλωση προτίμησης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023

 Καλούνται οι εκπαιδευτικοί οι αποσπασμένοι από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε./Π.Υ.Σ.Δ.Ε. στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας για το διδακτικό έτος 2023-2024 να υποβάλουν δήλωση προτίμησης, κατά κλάδο, για τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από σήμερα Παρασκευή 18-8-2023 μέχρι και την Δευτέρα 21-8-2023 και ώρα 10.00.

Aποσπάσεις εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το διδακτικό έτος 2023-2024 εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023

 Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ.14/18-8-2023 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες των αποσπάσεων εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το διδακτικό έτος 2023-2024 εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας.

 

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)