Joomla Free Template by FatCow Hosting

Συγκρότηση Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014
Κοινοποιούμε την απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής αναφορικά με τη συγκρότηση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας.Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας κ. Πάρις Βεντήρης ευχαριστεί τα απερχόμενα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας για την υποδειγματική συνεργασία και εύχεται στα νέα μέλη του Συμβουλίου καλή επιτυχία στην άσκηση του έργου τους.

Επισυναπτόμενα:
Απόφαση Συγκρότησης Π.Υ.Σ.Π.Ε.

 

Ανακοίνωση Πινάκων Μορίων Μεταθέσεων ? Ενημέρωση για Υποβολή Ενστάσεων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σύμφωνα με το υπ'αριθμ. πρωτ. 15228/15-12-2014 έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας, ανακοινώνονται οι πίνακες με τις μονάδες και τα στοιχεία των αιτούμενων εκπαιδευτικών για μετάθεση: από περιοχή σε περιοχή, ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ, Διαπολιτισμικά Σχολεία και Βελτίωση Θέσης - Οριστικής τοποθέτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα για ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μέχρι 31-12-2014.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν ένσταση από 15-12-2014 μέχρι 31-12-2014 προκειμένου να γίνει διόρθωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

 

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας Μεταθέσεων από Περιοχή σε Περιοχή

Πίνακας για Βελτίωση Θέσης - Οριστική Τοποθέτηση

Πίνακας Μεταθέσεων για ΣΜΕΑΕ - ΚΕΔΔΥ

Πίνακας Μεταθέσεων για Διαπολιτισμικά Σχολεία

 

Διακοπές Χριστουγέννων 2014

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014

Σας κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. Φ.7/ 953/ 198483/Δ1/5-12-2014 του Υ.ΠΑΙ.Θ,σχετικά με τις Διακοπές των Χριστουγέννων σύμφωνα με το οποίο σας γνωρίζουμε ότι:

Τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας,δε λειτουργούν από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και 7 Ιανουαρίου.

 

Εορτασμός της 11ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού στις 11 Δεκεμβρίου,σας κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. Φ.14/950/198730/Δ1/8-12-2014 του Υ.ΠΑΙ.Θ,αναφορικά με την οργάνωση εκδηλώσεων εορτασμού.

 

Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2015-2016

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014

Σας κοινοποιούμε την υπ'αριθμ. πρωτ. 196608/Δ3/04-12-2014   εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. σχετικά με τις μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2015-2016. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 8/12/2014 έως 22/12/2014 στις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα σχολεία στα οποία τα μέλη του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. ανήκουν οργανικά και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. στα οποία τα μέλη του Ε.Ε.Π. ανήκουν οργανικά.

 

Επισυναπτόμενα:

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π.

Αίτηση Μετάθεσης Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π.

Πίνακας Οργανικών Κενών Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π.

 

Ενημέρωση για την Παραλαβή των Αιτήσεων Μετάθεσης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2014

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς   που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης - οριστικής τοποθέτησης - βελτίωσης θέσης στην ηλεκτρονική φόρμα της Δ/νσης και όσους βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας ότι μπορούν να προσέλθουν όλη την εβδομάδα από Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 13:00 - 17:00  στα γραφεία της Δ/νσης (Τμήμα Μηχανογράφησης -Σαντορίνης 4 και Ανάφης, Ηράκλειο) προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να υπογράψουν και να παραλάβουν την ηλεκτρονική αίτηση μετάθεσης. 

Επισημαίνεται ότι όσοι εκπαιδευτικοί έχουν υποβάλει αίτηση κατά το προαναφερόμενο διάστημα ή και τις προηγούμενες ημέρες και δεν βλέπουν το όνομά τους στον επισυναπτόμενο πίνακα, μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης προκειμένου να παραλάβουν την αίτησή τους.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας που είναι αποσπασμένοι σε άλλα ΠΥΣΠΕ και έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης και δεν την έχουν παραλάβει ακόμη ηλεκτρονικά καθώς και όσοι εκπαιδευτικοί έχουν αποστείλει την αίτησή τους ταχυδρομικά να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση στα τηλέφωνα 210-6142593 και 210-6142596.

Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ κσι σε σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης παρακαλούνται να προσέλθουν άμεσα για την παραλαβή της αίτησης, γιατί ενδέχεται να κλειδώσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υ.ΠΑΙ.Θ,

 

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας με τα ονόματα των εκπ/κών που καλούνται για παραλαβή αιτήσεων

 

Τροποποίηση Εγκυκλίων Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Σχολικού Έτους 2014-15 και Παράταση Προθεσμίας Υποβολής Αιτήσεων Μετάθεσης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014

Σύμφωνα με το αριθμ. 193646/ΓΔ5/28-11-14  έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. , έπειτα από τροποποιήσεις που αναφέρονται στο σχετικό, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέχρι και την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

(Βήμα 1ο) Να κατεβάσετε όποια από τις παρακάτω αιτήσεις επιθυμείτε, και αφού την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να τη συμπληρώσετε.

  1. Αίτηση για βελτίωση οργανικής θέσης και οριστική τοποθέτηση 
  2. Αίτηση για μετάθεση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ 
  3. Αίτηση για διαπολιτισμικά 
  4. Αίτηση για τοποθέτηση σε ΣΜΕΑΕ 
  5. Αίτηση για ειδική τοποθέτηση με εξειδίκευση σε νοηματική-Braille 

 

(Βήμα 2ο) Να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά τα στοιχεία σας για τη δήλωση μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης μέχρι και την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014, στον παρακάτω σύνδεσμο:                                

ypobolh-aithsh-metath

(Βήμα 3ο) Να επισυνάψετε στην παραπάνω φόρμα, τη συμπληρωμένη αίτηση του ΥΠΑΙΘ (βήμα 1), προκειμένου να ολοκληρωθεί η υποβολή της αίτησής τους για μετάθεση/βελτίωση/οριστική τοποθέτηση.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

 Επισημαίνουμε ότι οι μεταταχθέντες εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων οφείλουν να υποβάλουν αίτηση για οριστική τοποθέτηση προκειμένου να τοποθετηθούν σε νέες οργανικές θέσεις, οι οποίες, σύμφωνα με το Υ.ΠΑΙ.Θ., θα συσταθούν μόνο για τους μεταταχθέντες εκπαιδευτικούς (για τους κλάδους ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ19-20 και ΠΕ32). Επίσης, οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για μετάθεση από περιοχή σε περιοχή εφόσον το επιθυμούν.

 Η παραλαβή και υπογραφή των αιτήσεων, όπως θα καταχωριστούν στο ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου (eDatacenter) καθώς και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνει στα γραφεία της Δ/νσης σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, οι οποίες θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της Δ/νσης.

 Σημειώνουμε ότι τα δικαιολογητικά που θα προσκομιστούν πρέπει να έχουν πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης (τελευταίο εξάμηνο). Οι βεβαιώσεις για τα σπουδάζοντα τέκνα πρέπει να είναι για το τρέχον εξάμηνο ή έτος.

 Προς διευκόλυνσή σας, για τη συμπλήρωση της δήλωσης μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης, εφιστούμε την προσοχή σας στα εξής:

  • Συμπληρώστε υποχρεωτικά ΟΛΑ τα πεδία που σημειώνονται με (*)
  • Συμπληρώστε όπου απαιτείται, με κεφαλαία ελληνικά γράμματα εκτός από το email.
  • Το πεδίο οργανική θέση συμπληρώνεται μόνο εφόσον έχετε οργανική θέση σε σχολική μονάδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας.
  • ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ! Σε περίπτωση που δεν επισυναφθεί το αρχείο της αίτησης, η υποβολή δεν θα γίνεται δεκτή από τη Διεύθυνση. 

 

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνονται καθημερινά από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης και, με ευθύνη των Δ/ντών - Δ/ντριών και των Προϊσταμένων σχολικών μονάδων, να λάβουν ενυπόγραφα γνώση του παρόντος όλοι οι εκπαιδευτικοί. Επισυνάπτουμε τη σχετική εγκύκλιο υπ' αριθμ. πρωτ. 13962/11-11-2014 της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας.

 

Σύντομος Οδηγός Βραχυχρόνιων Αδειών Myschool

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι στο πληροφορικό σύστημα Myschool, διατέθηκε Σύντομος Οδηγός για Βραχυχρόνιες/Αναρρωτικες Άδειες και Απόυσιες. Σας το επισυνάπτουμε προς διευκόλυνσή σας: ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΔΕΙΩΝ MYSCHOOL

 

Ενημέρωση για μη Πραγματοποίηση Συνάντησης Εργασίας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014
Σύμφωνα με το υπ'αριθμ. πρωτ. 14363/20-11-14 έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας, ο  Δ/ντής Π.Ε. Β? Αθήνας ενημερώνει τους Δ/ντές-ντριες των σχολικών μονάδων της 18ης Περιφέρειας ότι  η συνάντηση εργασίας με τον αρμόδιο Σχολικό Σύμβουλο και αντικείμενο την επικείμενη αξιολόγησή τους για την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στην έδρα της Δ/νσης, δε θα πραγματοποιηθεί. Είναι δεδομένο ότι καμία συνάντηση με αυτό το περιεχόμενο, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην έδρα της Δ/νσης.

Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Μειονοτικά Σχολεία σχολικού έτους 2014 - 2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι οι μεταθέσεις του εκπαιδευτικού προσωπικού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2014-2015, για τα Μειονοτικά Σχολεία, γίνονται από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μειονοτικής Εκπαίδευσης (Υ.Σ.Μ.Ε.).


 Οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ06 ? Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ11 ? Φυσικής Αγωγής και ΠΕ70 ? Δασκάλων που επιθυμούν να μετατεθούν σε Μειονοτικά Σχολεία της Θράκης, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά έως 30-11-2014. Εντός της ίδιας προθεσμίας θα υποβάλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων και όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΥΣΜΕ.

 

 Ενημερωθείτε αναλυτικότερα από την εγκύκλιο υπ' αρ. πρωτ. Φ.8.2./ 11551/11-11-2014 της Περιφ. Δ/νσης Π/θμιας και Δ/μιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)