Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημέρωση-υπενθύμιση για τη διαδικασία των παραιτήσεων 2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις από 21 μέχρι 30 Απριλίου 2015 υποβάλλονται οι αιτήσεις παραίτησης, συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (επισυνάπτεται η λίστα). Αν ο εκπαιδευτικός υποβάλει μέσα στο εν λόγω χρονικό διάστημα αίτηση παραίτησης θεωρείται ότι έχει γίνει αποδεκτή και η υπαλληλική σχέση λύεται αυτοδίκαια με τη λήξη του διδακτικού έτους 2014 -2015, εφ΄ όσον δεν την ανακαλέσει εντός ενός μηνός από την ημερομηνία υποβολής της.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση παραίτησης παρακαλούνται να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας (Αγίων Αποστόλων και Ανάφης, Ν. Ηράκλειο) και ώρες 8:00-16:00 από 21 Απριλίου 2015 μέχρι 30 Απριλίου 2015.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τη διαδικασία των παραιτήσεων πατήστε edo .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210-8063626 (κ. Στίκα Στεφανία - κ. Κουσουράκου).

Παρακαλούμε με ευθύνη των Δ/ντών-ντριων και Προϊσταμένων να λάβουν γνώση του παρόντος όλοι οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων.

 Επισυνάπτονται:

   Λίστα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά word  και 

τα προς συμπλήρωση έντυπα:

  Υπεύθυνη Δήλωση για ΔΑΥΚ word

  Έντυπο 1 word

  Αίτηση Παραίτησης προς τη Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας word

  Αίτηση για Συνταξιοδότηση προς ΓΛΚ και Ταμεία word

 Προς διευκόλυνση της διαδικασίας και προς αποφυγή καθυστερήσεων και αναμονών παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που θα προσέλθουν στη Δ/νση για να υποβάλουν αίτηση παραίτησης να έχουν τα σχετικά έντυπα συμπληρωμένα.

 

Κοινοποίηση συνολικών μορίων ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ μεταταγμένων εκπαιδευτικών όπως εστάλησαν προς έλεγχο και επικύρωση στο Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Κατόπιν ελέγχου μοριοδότησης των εκπ/κων που υπέβαλαν αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 11 του άρθρου 82 του Ν. 4172/2013 (ΦΕΚ 167/τ. Α?), σύμφωνα με το υπ? αριθμ. 56597/Ε1/6-4-2015 έγγραφο του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., κοινοποιούμε τα συνολικά μόρια μετάταξης των εκπ/κών όπως εστάλησαν στο υπουργείο προκειμένου να ελεχθούν και να επικυρωθούν τελικά από την αρμόδια υπηρεσία του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Επισημαίνεται ότι τα συγκεκριμένα μόρια είναι τα μόρια μετάταξης με τα οποία οι εκπαιδευτικοί μετατάχθηκαν στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας και ουδεμία σχέση έχουν με τα μόρια μετάθεσης που έχουν αναρτηθεί κατά καιρούς στην ιστοσελίδα της Δ/νσης, τα οποία αφορούν τις προσωρινές ή οριστικές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας.

 

Παραιτήσεις Εκπαιδευτικών

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015

Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς ότι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις:

  • Αιτήσεις παραίτησης υποβάλλονται από 21 έως και 30 Απριλίου και η υπαλληλική σχέση λύεται, αυτοδίκαια, στις 21 Ιουνίου.
  • Η αίτηση παραίτησης μπορεί να ανακληθεί μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία υποβολής της.
  • Οι αιτήσεις παραίτησης από την υπηρεσία που θα υποβάλλονται από την 1η Ιουνίου και κατά τη διάρκεια του ερχόμενου διδακτικού έτους, θα γίνονται αποδεκτές με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, ύστερα από πρόταση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε., για εξαιρετικούς λόγους υγείας ή για ιδιαίτερα σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

 

5η Ανακοίνωση - 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) και το Παράρτημα Π.Ε.ΚΑ.Π. Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Παιδαγωγική Σχολή και Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών), το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας (Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας) και την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας) το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα:

«Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ? Καινοτόμες Παιδαγωγικές Πρακτικές»

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 24 έως 26 Απριλίου 2015 στην πόλη της Καστοριάς και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 183716/Δ2/13-11-2014).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε edo.

 

Μήνυμα του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Σας κοινοποιούμε το με αρ. πρωτ. 2560/19-03-2015 έγγραφο του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων που απευθύνεται στις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων της χώρας σχετικά με την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

 

Χορήγηση Ασφαλιστικής Ικανότητας και Εξυπηρέτηση ασφαλισμένων τ.ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Σας κοινοποιούμε το με αρ. πρωτ. 2/14999/0004/05-03-2015 έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τη χορήγηση Ασφαλιστικής Ικανότητας και την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων τ.ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ.

 

Εκδηλώσεις για την Επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015
Σχετικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, την παραμονή της επετείου στις σχολικές μονάδες Π.Ε., σας γνωρίζουμε ότι ισχύει η με αρ. πρωτ. Φ.7/631/47092/Δ1/20-03-2015 εγκύκλιος  της Γενικής Δ/νσης Σπουδών Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

 

Υπηρεσίες στους Εκπαιδευτικούς από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Κοινοποιούμε το υπ'αριθμ. πρωτ. 43632/Α4/16-3-2015  έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. αναφορικά με τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/Θμιας, Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Στο έγγραφο περιγράφονται και οι διαδικασίες που ακολουθούνται για την εγγραφή στις υπηρεσίες του Π.Σ.Δ.

 

Υπηρεσίες σε Σχολικές και Διοικητικές Μονάδες από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Κοινοποιούμε το υπ'αριθμ. πρωτ. 43634/Α4/16-3-2015  έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. αναφορικά με τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο σε σχολικές και διοικητικές μονάδες, της Δημόσιας και Ιδιωτικής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.  Στο έγγραφο περιγράφονται και οι διαδικασίες που ακολουθούνται για την εγγραφή στις υπηρεσίες του Π.Σ.Δ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ - Κύρωση Τελικών Πινάκων Επιλογής Υποψηφίων Εκπαιδευτικών προς Απόσπαση σε Σχολικές Μονάδες Εξωτερικού

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Με την από 11-03-2015 ανακοινοποίηση στο ορθό του υπ' αρ. πρωτ. Φ.821/37481/H2/06-03-2015 εγγράφου του ΥΠΟΠΑΙΘ, σας κοινοποιούμε  τους τελικούς αξιολογικούς πίνακες των υποψήφιων εκπαιδευτικών προς απόσπαση στις σχολικές μονάδες των περιοχών Λονδίνου, Καϊρου, Τιράνων, Βερολίνου-Στουτγάρδης, Μονάχου, Ντύσσελντορφ, Γιοχάνεσμπουργκ και Μαριούπολης για το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015.

 

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)