Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση - Επικαιροποίηση - Οργανικά κενά σχολικών μονάδων Γενικής & Ειδικής αγωγής Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, Μοριακοί πίνακες 2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας ανακοινώνουμε ότι το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β’ Αθήνας σύμφωνα με την αριθμ. 5 / 29-5-2023 Πράξη του επαναπροσδιορίζει ( οριστικοποιεί ) τις κενές οργανικές  θέσεων κλάδων  ΠΕ70 - ΠΕ60  Γενικής και  Ειδικής  Αγωγής και των κλάδων ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ11-ΠΕ79.01-ΠΕ86-ΠΕ91.01 Γενικής Αγωγής Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2023 μετά την τοποθέτηση των οργανικά υπεράριθμων παρελθόντων ετών.

Παράλληλα με την κοινοποίηση των τελικών οργανικών κενών, σας παραθέτουμε τους τελικούς μοριακούς πίνακες όλων των εκπαιδευτικών που ζητούν οριστική τοποθέτηση ή μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ.

Οργανικά Κενά σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

Μοριακός Πίνακας εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής

Μοριακός Πίνακας εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής

 Σας επισημαίνουμε ότι η υποβολή δήλωσης προτιμήσεων σχολικών μονάδων από τους αιτούντες βελτίωσης θέσης, τους νεοδιόριστους, τους μετατιθέμενους στη Διεύθυνσή μας, και γενικά όλους όσους βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας προς το παρόν αναβάλλεται, λόγω απενεργοποίησης της πλατφόρμας teachers.minedu.gov.gr, εξαιτίας της έναρξης της νέας προεκλογικής περιόδου και θα πραγματοποιηθούν όταν επιτραπεί εκ’ νέου με απόφαση του ΣΤΕ η κατ’ εξαίρεση εκτέλεση προπαρασκευαστικών ενεργειών που σχετίζονται με υπηρεσιακές μεταβολές.

      Θα ενημερωθείτε σχετικά το προσεχές χρονικό διάστημα από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης και τις σχολικές σας μονάδες.

Πρόσκληση για δήλωσης προτίμησης μελών ΕΕΠ/ΕΒΠ για τοποθέτηση σε κενές οργανικές θέσεις των ΣΜΕΑΕ της ΔΠΕ Β' Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Προκειμένου να συντελεστούν οι προπαρασκευαστικές πράξεις για την τοποθέτηση  σε κενές οργανικές θέσεις των  μόνιμων  μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ από το ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ, οι οποίοι α) έχουν μετατεθεί στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας, β) έχουν υποβάλει αίτηση βελτίωσης θέσης, γ) είναι νεοδιόριστοι ή από μετάταξη και έχουν τοποθετηθεί προσωρινά και δ) έχουν ζητήσει παράταση διορισμού και δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα σε κενή οργανική θέση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τα οργανικά κενά των κλάδων ΕΕΠ και ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας και να υποβάλουν συμπλήρωμένη τη δήλωση προτίμησής τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Συμβούλων Εκπαίδευσης για τον ορισμό μελών των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής Αττικής

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Μαϊος 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής προσκαλεί τους Συμβούλους Εκπαίδευσης Αττικής οι οποίοι επιθυμούν να ορισθούν μέλη Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, να υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι 24-8-2023, στη Διεύθυνση της οργανικής τους θέσης. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να συνοδεύεται από σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Λειτουργία σχολικών μονάδων - Βουλευτικές εκλογές 2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των εκλογικών κέντρων, καθώς και τη μετακίνηση των εκλογέων στις περιφέρειες στις οποίες ψηφίζουν.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων, που έχουν οριστεί ως καταστήματα ψηφοφορίας, να παραδώσουν το πρωί της Παρασκευής 19 Μαΐου 2023 τις σχολικές αίθουσες στις κατά τόπους δημοτικές αρχές, ώστε να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωση των αιθουσών και των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν στις εκλογές.

 

ΥΠΕΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 02 Μαϊος 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Ενόψει της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 (Π.Δ. 45/2023, Α΄ 99), βάσει των διατάξεων του άρθρου 28 του ν.2190/1994, σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο που δίνει διευκρινίσεις στα ακόλουθα θέματα: 

  • Α. Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών
  • Β. Ανάκληση και απαγόρευση χορήγησης κανονικών αδειών
  • Γ. Διευκολύνσεις υπαλλήλων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Συμπληρωματικές μεταθέσεις, τροποποιήσεις μεταθέσεων, ανακλήσεις μεταθέσεων και διορθώσεις μεταθέσεων, από περιοχή σε περιοχή, εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έτους 2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε την Απόφαση του Υπηρεσιακού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας που αφορά σε συμπληρωματικές μεταθέσεις, τροποποιήσεις μεταθέσεων, ανακλήσεις μεταθέσεων και διορθώσεις μεταθέσεων, από περιοχή σε περιοχή.

 Απόφαση 

Πρόσκληση υποβολής νέας δήλωσης προτίμησης για τοποθέτηση σε κενή θέση Διευθυντή/ντριας Σχολικής Μονάδας της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε την πρόσκληση υποβολής νέας δήλωσης προτίμησης για τοποθέτηση σε κενή θέση Διευθυντή/ντριας  Σχολικής Μονάδας της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Τοποθέτηση Διευθυντών σε 4/θ και άνω Σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, έτους 2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας ανακοινώνουμε την απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών 4/θ και άνω Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας με τετραετή θητεία, η οποία  λήγει στις  31 - 7 – 2027 και ξεκινά με την ανάληψη υπηρεσίας τους , σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 100 του Ν.5043/2023 (Α΄91).

Τοποθέτηση εκπαιδευτικών σε θέσεις Διευθυντών/ντριών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) Αττικής (8159/13-04-2023)

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε την Απόφαση με τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Διευθυντών/ντριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία Αττικής. Η θητεία των Διευθυντών/ντριών Πρότυπων Σχολείων (Π.Σ.) και Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΙ.Σ.) λήγει στις 31 Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους.
Οι τοποθετούμενοι/ες Διευθυντές/ντριες των Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΙ.Σ.) Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός των τριών (3) τελευταίων εργάσιμων ημερών του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023.

Στοιχεία Δημοτικών Σχολείων ΔΠΕ Β' Αθήνας Σχ.Έτους 2022-2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)