Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, αναπληρωτές ΕΕΠ και αναπληρωτές ΕΒΠ ότι τα έγγραφα απόλυσης (ένσημα Μαΐου και Ιουνίου, κοινοποίηση απόλυσης και βεβαίωση προϋπηρεσίας),  θα σταλούν ηλεκτρονικά  στη  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει στην υπηρεσία μας. Τα έγγραφα θα είναι ψηφιακά υπογεγραμμένα. Η αποστολή θα ξεκινήσει την Πέμπτη  1/7/2021 μετά τις 12:00 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 2/7/2021 . Το έντυπο Ε7 για τον ΟΑΕΔ θα υποβληθεί ηλεκτρονικά και θα αναζητηθεί από τον ΟΑΕΔ από την ΕΡΓΑΝΗ. Όποιος δεν έχει λάβει τα έγγραφα μέχρι την Παρασκευή στις 14:00, και αφού ελέγξει τα spam και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία, θα στείλει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και το ΑΦΜ. Παρακαλούμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η επικοινωνία για τα έγγραφα απόλυσης να γίνεται αποκλειστικά μέσω email και όχι τηλεφωνικά.

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ Π.Υ.Σ.Π.Ε.- ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ70 & ΠΕ60 ΓΕΝΙΚΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ11-ΠΕ79.01-ΠΕ86 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (α΄ φάση) ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ( Β΄ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ) ΕΚΠΚΩΝ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ. 9/9-6-2021 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες των Μεταθέσεων – Οριστικών Τοποθετήσεων Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 Γενικής και Ειδικής Αγωγής καθώς και κλάδων ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ11-ΠΕ79.01-ΠΕ86 Γενικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας.

Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70, ΠΕ60 και ΠΕ79.01 Γενικής Αγωγής που παραμένουν στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β’ Αθήνας, μπορούν, αν το επιθυμούν, σύμφωνα με άρθρο 15, παρ. 11, του Π.Δ.50/96 να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση στα εναπομείναντα οργανικά κενά  από Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 έως και Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 και ώρα 16.00 μ.μ. (β’ φάση τοποθετήσεων). Οι αιτήσεις θα αποσταλούν με mail στο mixanografisidipevath@gmail.com

Επισυναπτόμενα:

Κατάλογος Τοποθετήσεων-Βελτιώσεων ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ11-ΠΕ79-ΠΕ86-ΠΕ60-ΠΕ70 Γενικής Αγωγής

Κατάλογος Τοποθετήσεων-Βελτιώσεων ΠΕ60-ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής

Δήλωση Προτίμησης Β' Φάσης

 Εναπομείναντα Οργανικά κενά κλάδων ΠΕ79-ΠΕ60-ΠΕ70 Γενικής Αγωγής

 

Επισημαίνουμε ότι, αν και μετά τη β’ φάση των τοποθετήσεων παραμείνουν  οργανικά κενά, θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά σε αυτά οι  εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας με τα λιγότερα μόρια μετάθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 12 του Π.Δ. 50/96, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 13 του Π.Δ.100/97 και ισχύει.

 

Οργανικά κενά σχολικών μονάδων γενικής & ειδικής αγωγής Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας - Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή δήλωσης τοποθέτησης σε οργανικά κενά κλ. ΠΕ70 - ΠΕ60 Γενικής & Ειδικής Αγωγής και των κλάδων ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ11-ΠΕ79.01-ΠΕ86-ΠΕ91.01 Γενικής

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Σας ανακοινώνουμε ότι το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας επαναπροσδιορίζει ( οριστικοποιεί ) τις κενές οργανικές  θέσεων κλάδων  ΠΕ70 - ΠΕ60 Γενικής και Ειδικής Αγωγής καθώς και των κλάδων ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ11-ΠΕ79.01-ΠΕ86-ΠΕ91.01 Γενικής Αγωγής Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2021 και καλεί όσους εκπαιδευτικούς έχουν μετατεθεί στη Διεύθυνση ΠΕ Β' Αθήνας, όσους έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε.(βελτίωση οργανικής θέσης) και όσους βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας να υποβάλουν δήλωση προτίμησης συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, όπως περιλαμβάνονται στους συνημμένους πίνακες, από αύριο 2-6-2021 μέχρι και την Κυριακή 06-06-2021 ώρα 24.00. 

Οι αιτήσεις Γενικής Αγωγής θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων https://teachers.minedu.gov.gr με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

Τα βήματα για τη συμπλήρωση προτιμήσεων στις αιτήσεις είναι τα εξής:

1. Πηγαίνετε στην περιοχή Αιτήσεις Μετάθεσης και ανοίξτε την αντίστοιχη αίτηση βελτίωσης πατώντας το εικονίδιο προβολή.
2. Πατήστε το κουμπί Διόρθωση.
3. Συμπληρώστε τις σχολικές μονάδες από τις Διαθέσιμες Προτιμήσεις με τη σειρά προτίμησης που επιθυμείτε.
4. Πατήστε το κουμπί Προσωρινή Αποθήκευση.

Οι αιτήσεις Ειδικής Αγωγής θα γίνουν με τη συμπλήρωση της αίτησης που σας επισυνάπτουμε και την αποστολή της με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισημαίνεται ότι στη δήλωση προτίμησης μπορούν να δηλώνονται όχι μόνο τα σχολεία που παρουσιάζουν κενά, αλλά όλα τα σχολεία της περιοχής διότι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν και άλλα κενά με τις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών από τις βελτιώσεις.

 Για το λόγο αυτό αναρτάται πίνακας εκπαιδευτικών με τον κλάδο και την οργανική θέση που κατέχουν και ζητούν μετάθεση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Οργανικά Κενά σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

Αίτηση Δήλωσης Προτιμήσεων Σχολικών Μονάδων  (Για Ειδική Αγωγή ΜΟΝΟ) 

Μοριακός Πίνακας εκπαιδευτικών

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022 KAI ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ 2022 ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

    Σας κοινοποιούμε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2021-2022 και από το ημερολογιακό έτος 2022 Νοτίου Ημισφαιρίου.

 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 Φύλλο Μητρώου

Ανακοίνωση Τελικών Πινάκων Μορίων Μεταθέσεων για το Σχολ. Έτος 2020-2021

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας ανακοινώνει τους τελικούς πίνακες με τις μονάδες και τα στοιχεία των αιτούμενων εκπαιδευτικών για μετάθεση:

  • από περιοχή σε περιοχή,
  • σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΣΥ,
  • για Βελτίωση - οριστική τοποθέτηση Γενικής Αγωγής,
  • για Βελτίωση - οριστική τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής
  • για Διαπολιτισμικά σχολεία

για το σχολικό έτος 2020-2021.

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας Αιτήσεων από Περιοχή σε Περιοχή

Πίνακας Αιτήσεων σε ΣΜΕΑΕ/ΚΕΣΥ

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Γενικής Αγωγής

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

 Πίνακας Αιτήσεων για Διαπολιτισμικά σχολεία

Ανακοίνωση Προσωρινών Πινάκων Μορίων Μεταθέσεων Αιτούντων Βελτίωσης και Οριστικής τοποθέτησης για το Σχολ. Έτος 2020-2021 ? Ενημέρωση για Υποβολή Ενστάσεων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης:

  • για Βελτίωση ? οριστική τοποθέτηση Γενικής Αγωγής,
  • για Βελτίωση ? οριστική τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

για το σχολικό έτος 2020-2021.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς να ελέγξουν τα στοιχεία και τα μόριά τους και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν ένσταση.

  • Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από 7-1-2021 έως και 14-1-2021. Μετά την ημερομηνία αυτή, δε θα πραγματοποιείται καμία αλλαγή στη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών.
  • Οι τελικοί πίνακες θα διαμορφωθούν μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Γενικής Αγωγής

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών και επιπλέον μελών των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.)

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021

 Σας κοινοποιούμε την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής για τον ορισμό:

    1. Μελών των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) ως Υπηρεσιακών Συμβουλίων (ΠΥΣΠΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ, ΠΥΣΠΕ Β' ΑΘΗΝΑΣ, ΠΥΣΠΕ Γ' ΑΘΗΝΑΣ, ΠΥΣΠΕ Δ' ΑΘΗΝΑΣ, ΠΥΣΠΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΥΣΠΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ)

        2.  Επιπλέον μελών των ανωτέρω Π.Υ.Σ.Π.Ε. ως Συμβουλίων Επιλογής

Οι εκπαιδευτικοί που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις δύνανται να υποβάλουν αίτηση και ως μέλη των ΠΥΣΠΕ και ως επιπλέον μέλη των εν λόγω συμβουλίων όταν κρίνονται θέματα επιλογής στελεχών εκπαίδευσης, ωστόσο ο ορισμός τους ως μελών των πρώτων αποκλείει τον ορισμό τους ως μελών των δεύτερων και αντίστροφα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  Τετάρτη 6-01-2021 έως και την Παρασκευή 8-1­-2021 και ώρα 15.00.

 

Προσωρινοί Πίνακες Αιτήσεων Μεταθέσεων Π.Ε. από Περιοχή σε Περιοχή (από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ) και από Περιοχή σε Περιοχή σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΣΥ 2020-2021

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή και από περιοχή σε περιοχή σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΣΥ για το σχολικό έτος 2020-2021. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς να ελέγξουν τα στοιχεία και τα μόριά τους και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν ένσταση από 14/12/2020 μέχρι και 18/12/2020 και ώρα 15.00 μ.μ. Αφού εξεταστούν οι ενστάσεις η Δ/νση θα προβεί σε διόρθωση των λανθασμένων στοιχείων. 

 

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ86 για υποβολή αιτήσεων απόσπασης για τη στελέχωση του Υ.ΠΑΙ.Θ. για το σχολικό έτος 2020-21

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ86 για υποβολή αιτήσεων απόσπασης για τη στελέχωση του Υ.ΠΑΙ.Θ. για το σχολικό έτος 2020-21.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε  εδώ.

Διευκρινίσεις - Οδηγίες για τις αιτήσεις μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2020-21

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 04-11-2020 ΕΩΣ 17-11-2020 και ώρα 15:00.

Αποστολή δικαιολογητικών έως 17-11-2020 στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να αποστείλουν ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf, τα πρόσφατα (τριμήνου) δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης, με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αρ.πρωτ. αίτησης, ΔΠΕ οργανικής.

Σε περίπτωση μη αποστολής δικαιολογητικών έως 17-11-2020, δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστούν τα αντίστοιχα μόρια της υποβληθείσας αίτησης.

Επισημαίνεται ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης. Αίτηση υποβάλλουν και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης.

Στην παρούσα φάση είναι υποχρεωτικό να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης. Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης.

Για να κάνουμε οποιουδήποτε είδους αίτηση μετάθεσης  μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα: https://teachers.minedu.gov.gr/, πηγαίνουμε στην επιλογή «Αιτήσεις Μετάθεσης» και πατάμε «Προσθήκη+» ώστε να ανοίξει νέα αίτηση. Επιλέγουμε το είδος της αίτησης που μας ενδιαφέρει και με το που ανοίξει η νέα αίτηση πατάμε «Προσωρινή αποθήκευση» ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα πεδία της αίτησης, να ελέγξουμε ότι είναι σωστά περασμένα τα στοιχεία μας και να εμφανιστούν και τα συνολικά μόρια. Αφού βεβαιωθούμε ότι η αίτησή μας είναι έτοιμη, πατάμε «Οριστικοποίηση». Σας εφιστούμε την προσοχή γιατί από τη στιγμή που πατάτε «Οριστικοποίηση» δεν έχετε πλέον καμία δυνατότητα αλλαγής ή εκ νέου αίτησης ίδιας κατηγορίας.
Για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας έγινε κανονικά, θα πρέπει να βλέπετε στην «κατάσταση αίτησης» την ένδειξη «Οριστικοποίηση από εκπαιδευτικό» και όταν πατάτε το «ματάκι» στα δεξιά και προβάλλεται στην οθόνη η αίτησή σας, να βεβαιώνεστε ότι αυτή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. 

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει στις Παρατηρήσεις της αίτησής σας να αναγράφετε ποια πιστοποιητικά πρόκειται να αποστείλετε, είτε αυτά αποσταλούν στη Διεύθυνσή μας, είτε απευθείας στο Υπουργείο για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2132105747 - 2132105764

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)