Joomla Free Template by FatCow Hosting

Δημιουργία Δομής Απομακρυσμένης Βοήθειας (Help Desk) στο 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής για την τεχνική υποστήριξη των εκπαιδευτικών κατά την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

 Σας κοινοποιούμε το με αριθμ. πρωτ. 488/27-03-2020 έγγραφο του  2oυ ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΑΤΤΙΚΗΣ σχετικά με "Δημιουργία Δομής Απομακρυσμένης Βοήθειας (Help Desk) στο 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής για την τεχνική υποστήριξη των εκπαιδευτικών κατά την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης".

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τη δημιουργία δομής Help Desk στο 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής για παροχή τεχνικής βοήθειας των εκπαιδευτικών και των σχολικών μονάδων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και στα αναφερόμενα από το Υ.ΠΑΙ.Θ. ψηφιακά μέσα και περιβάλλοντα, σύμφωνα με την ως άνω σχετική Απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης.
1. Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε σχολική μονάδα λειτουργεί επιτροπή υποστήριξης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προς την οποία, σε πρώτο επίπεδο θα πρέπει να απευθύνονται αρχικά οι ερωτήσεις των εκπαιδευτικών.
2. Για την αποτελεσματικότερη υποστήριξη των σχολικών μονάδων σε δεύτερο επίπεδο συστήνεται τα μέλη της επιτροπής υποστήριξης της σχολικής μονάδας να απευθύνονται στο HelpDesk του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής.
Η επικοινωνία μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.
? 1ος τρόπος: Επίσκεψη της ιστοσελίδας http://hd2pekesat.mysch.gr, εγγραφή και υποβολή του ερωτήματος στο αντίστοιχο τομέα.
?   2ος τρόπος: Αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και υποβολή του ερωτήματος.
Παρακαλούμε σε κάθε περίπτωση να αναφέρονται το σχολείο, το ονοματεπώνυμο και ο κλάδος του/της συναδέλφου, που υποβάλει το ερώτημα.
Παρακαλούμε επίσης να μην επικοινωνείτε με τυχόν γνωστοποιημένα σε εσάς προσωπικά τηλέφωνα της ομάδας του Help Desk, αλλά μόνον με τους αναφερόμενους τρόπους στο παρόν έγγραφο. Ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Για να δείτε το έγγραφο πατήστε εδώ.

 
 
Εμφανίσεις: 3028

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)