Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Διευκρίνηση ως προς την καταχώρηση δικαιολογητικών σχετικά με τις αιτήσεις αποσπάσεων

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 12 Μαϊος 2017

 Σας εφιστούμε την προσοχή, αναφορικά με την επισύναψη των δικαιολογητικών που αφορούν στις αιτήσεις αποσπάσεων, υπενθυμίζοντας τις οδηγίες της εγκυκλίου όπως αναφέρονται στο αριθμ. πρωτ. 75306/Ε2/08-05-2017 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ.

      Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα επίσημα αποδεικτικά στοιχεία των κριτηρίων ή επικαλούμενων λόγων απόσπασης. Οι εκπαιδευτικοί, υποβάλλοντας την αίτηση και πριν την «Οριστική Καταχώριση», πρέπει να μεταφορτώνουν/«ανεβάζουν» (upload) τα δικαιολογητικά στην αίτησή τους σε ένα (1) και μόνο αρχείο zip ή pdf μέχρι 8 ΜΒ, με ανάλυση σάρωσης 200 ή 300 dpi σε ασπρόμαυρο, πλην των περιπτώσεων που αναλυτικά αναφέρονται στο Κεφάλαιο Γ’ της παρούσης, τα οποία αποστέλλονται με το συγκεκριμένο τρόπο που εκεί αναφέρεται.

Σε περίπτωση που υπάρχει υπέρβαση του ανωτέρω ορίου, λόγω πληθώρας δικαιολογητικών, δύναται να γίνει αποστολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης που ανήκουν οργανικά οι εκπαιδευτικοί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμό τους, ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και το κριτήριο μοριοδότησης που αφορά. Τα ανωτέρω θα μνημονεύονται και στις παρατηρήσεις της ηλεκτρονικής αίτησης.

 

Εμφανίσεις: 2580

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)