Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Συνάντηση Συνεργασίας με Διευθυντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

 Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, Κ. Αθανάσιος Ηρ. Ανδρώνης  προσκαλεί σε συνάντηση συνεργασίας, με θέμα την επικαιροποίηση των εγκρίσεων της χωροταξικής κατανομής των Σχολικών μονάδων της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους Αντιδημάρχους Παιδείας, τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων και τις Προϊσταμένες των  Νηπιαγωγείων της περιοχής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Β' Αθήνας.

Οι Διευθυντές/Διευθύντριες  Δημοτικών Σχολείων και οι Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων  θα πρέπει να προσκομίσουν και να καταθέσουν εγγράφως και ηλεκτρονικά (σε mail) στην Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας τα μέχρι σήμερα εγκεκριμένα όρια αλλά και να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους για ενδεχόμενες αλλαγές. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω μέρες και ώρες, στα γραφεία της Διεύθυνσης (Ανάφης και Αγίων Αποστόλων, Ηράκλειο) :

Τετάρτη  28 Φεβρουαρίου 2018

10.00:  Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Δήμου Νέας Ιωνίας

Πληροφορούμε τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων που δεν μπορούν να παρευρεθούν στη συνάντηση, λόγω πρωινού ωραρίου, ότι πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Διευθυντή ή την Διευθύντρια του όμορου Δημοτικού Σχολείου και να τους παραδώσουν τα σχετικά έγγραφα. Επίσης, παρακαλούνται να τους ενημερώσουν εγγράφως σχετικά με τον προσδοκώμενο αριθμό των νηπίων που θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

Εμφανίσεις: 2493

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)