Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 20 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
ekdiloseis4 espa icon2016            ORIA SXOLEIWN  

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Διευθυντή ΠΕ Β' Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020

 Αγαπητοί συνάδελφοι, Κυρίες και Κύριοι

Κάθε  ταξίδι έχει και το τέλος του. Μαζί ξεκινήσαμε πριν 4 χρόνια στη Β’ Αθήνας με σκοπό την εξασφάλιση όλων αυτών των συνθηκών που θα επιτρέπουν σε κάθε μαθητή να αναπτύξει την προσωπικότητα του έτσι ώστε να προάγει τις αξίες της Δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της Ειρήνης και της Ελευθερίας.

          Στόχος μας ήταν κάθε μαθητής να δημιουργήσει ισχυρή αυτοαντίληψη, συναισθηματική σταθερότητα, κριτική και διαλεκτική ικανότητα καθώς και θετική διάθεση για συνεργασία και αυτενέργεια.

          Είναι γεγονός το οποίο κανείς δεν δύναται να αμφισβητήσει, ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν τα πλέον δύσκολα που έχει βιώσει η εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και ολόκληρη η κοινωνία μας. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο καταφέραμε να στηρίξουμε τον μαθητή αλλά και την ελληνική οικογένεια που κλήθηκε αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις

          Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους μου τους συνεργάτες.

          Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους –κι έναν έναν ξεχωριστά- τους εκπαιδευτικούς της Β’ Αθήνας που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και σε πολύ δύσκολες συνθήκες επιτέλεσαν το καθήκον τους απέναντι στην κοινωνία.

          Τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των σχολείων, τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα όλα αυτά τα χρόνια και να τους συγχαρώ για την εργατικότητα τους, το ήθος τους, αλλά και την επιστημονική τους κατάρτιση.

          Τις κυρίες και τους κυρίους Δημάρχους αλλά και όλους του υπαλλήλους των Δημοτικών αρχών που μαζί καταφέραμε πολλές φορές να δώσουμε λύσεις σε δυσεπίλυτα προβλήματα.

          Όμως ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην Διεύθυνση της Β’ Αθήνας, οι οποίοι αγόγγυστα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες τα κατάφεραν.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Διευθυντές και τους συναδέλφους που αποχωρούν από την υπηρεσία για όλα όσα προσέφεραν στους μαθητές τους και στην ελληνική κοινωνία και να τους ευχηθώ υγεία και δύναμη για τις ημέρες που ακολουθούν.

          Αγαπητοί φίλοι αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση, διότι σε πολύ δύσκολες σχεδόν ακραίες καταστάσεις καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε το όραμα μας πράξη. Προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε να εργαστούμε πάνω σε αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία και η Ειρήνη. Φανήκαμε αντάξιοι του κλάδου μας, ο οποίος σε όλες τις δύσκολες στιγμές δήλωνε παρόν για μια καλύτερη και ευημερούσα πατρίδα.

          Εύχομαι στον καινούριο Διευθυντή Εκπαίδευσης υγεία δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ανδρώνης Αθανάσιος

Πρόσκληση υποψήφιων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αίτησης-δήλωσης περιοχών για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών το σχολικό έτος 2020-2021.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020

 Σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που αφορά στην πρόσκληση των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ που είναι εγγεγραμμένα στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες των προκηρύξεων 1ΕΑ/2019 και 2ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ, όπως ισχύουν, για υποβολή δήλωσης προτιμήσεων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών για το διδακτικό έτος 2020-2021, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 63 του ν. 4589/2019 (ΦΕΚ 13 Α).

Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών ή/και ωρομισθίων το σχολικό έτος 2020-2021

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020

 Σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας σύμφωνα με την οποία καλούνται οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί   κλάδων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτίμησης περιοχών για πρόσληψή τους ως αναπληρωτών, πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου, ή/και ως ωρομισθίων, σε σχολικές μονάδες Γενικής Εκπ/σης, σε Δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, στα Μουσικά σχολεία, στα Καλλιτεχνικά σχολεία, στα σχολεία Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, στη Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, στα Μειονοτικά Σχολεία και στις Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ), για το σχολικό έτος 2020-2021.

Ανακοινοποίηση του πίνακα λειτουργικών κενών ΠΕ70 ως προς το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020

 Σας ανακοινοποιούμε τον πίνακα των λειτουργικών κενών ΠΕ70 ως προς το 5ο Δημοτικό Ηρακλείου

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (13-08-2020)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020

 Παρακαλούμε, όπως προσέλθετε στα Γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι Αττικής ( Κηφισίας 20 – 2ος όροφος ) στις 13 Αυγούστου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 (π.μ.) προκειμένου να ενημερωθείτε επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβετε μέρος στη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Επιλογής στελεχών σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας που θα ακολουθήσει.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (12-08-2020)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020

 Παρακαλούμε, όπως προσέλθετε στα Γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι Αττικής ( Κηφισίας 20 – 2ος όροφος ) στις 12 Αυγούστου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 (μ.μ.) προκειμένου να ενημερωθείτε επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβετε μέρος στη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας που θα ακολουθήσει.

Ρύθμιση μαθητικών θεμάτων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020

 Το μάθημα των Θρησκευτικών είναι υποχρεωτικό για όλους τους/τις μαθητές/τριες (άρ.16, παρ.2 του Συντάγματος) και διδάσκεται στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τα επίσημα υποχρεωτικά αναλυτικά και ωρολόγια προγράμματα, ακολουθεί τους γενικούς σκοπούς της εκπαίδευσης και απευθύνεται σε όλους τους/τις μαθητές/τριες. Ωστόσο, παρέχεται η δυνατότητα σε μη Χριστιανούς Ορθόδοξους μαθητές/τριες, δηλαδή αλλόθρησκους ή ετερόδοξους ή άθρησκους, που επικαλούνται λόγους θρησκευτικής συνείδησης, να απαλλαγούν από την παρακολούθησή του. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ρύθμιση θεμάτων πρόσληψης και τοποθέτησης αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.).

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020

 Σας κοινοποιούμε το ΦΕΚ 3344/ 10-8-2020 σχετικά με την ρύθμιση θεμάτων πρόσληψης και τοποθέτησης αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.).

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (10-08-2020)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας να προσέλθουν στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 10 Αυγούστου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ.προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε..

Πρόσκληση μόνιμων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων απόσπασης στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Β. Αιγαίου, Ν. Αιγαίου, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας προκειμ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020

 Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων κ α λ ε ί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να αποσπασθούν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Β. Αιγαίου, Ν. Αιγαίου, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να οριστούν ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ) κατά το σχολικό έτος 2020-2021 στα Κέντρα Φιλοξενίας που αναφέρονται στο παράρτημα της παρούσας, να υποβάλουν αίτηση από 07-08-2020 μέχρι 17-08- 2020 και ώρα: 15:00.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (7-08-2020)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας να προσέλθουν στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 7 Αυγούστου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Ανακοινοποίηση πίνακα λειτουργικών κενών των ΣΜΕΑΕ για ΕΕΠ και ΕΒΠ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020

 Ανακοινοποιούμε τον πίνακα λειτουργικών κενών των ΣΜΕΑΕ ως προς τα κενά των ΕΒΠ και των ΠΕ30 του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (6-08-2020)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 04 Αύγουστος 2020

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας να προσέλθουν στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 6 Αυγούστου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Πρόσκληση για δήλωση προτιμήσεων αποσπασμένων μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π για λειτουργικά κενά των ΣΜΕΑΕ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 04 Αύγουστος 2020

 Στο πλαίσιο της διαδικασίας τοποθέτησης των αποσπασμένων μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας καλούμε τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την αίτηση - δήλωση προτίμησης μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης) μέχρι τις 5/8/2020 και ώρα 12.00 το πρωί.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (03-08-2020)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας να προσέλθουν στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 3 Αυγούστου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ., προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε..

ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ_ΕΒΠ ΤΗΣ ΔΙΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕ Β' ΑΘΗΝΑΣ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020

 Κατόπιν της αριθμ. 14/13-07-2020 Πράξης του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής ανακοινώνονται οι οριστικές τοποθετήσεις των μελών ΕΕΠ_ΕΒΠ της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας.

Για το σχετικό πίνακα πατήστε εδώ.

Περισσότερα Άρθρα...