Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (13 Φεβρουαρίου 2019)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 13 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ., προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Oμάδα Eργασίας για τη Δημιουργία Εκπαιδευτικού Υλικού Αγωγής Υγείας με την Μέθοδο της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019
 H Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, μέσω της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, προσκαλεί τους/τις εκπαιδευτικούς των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της Δ/νσής μας, που έχουν εκπαιδευτεί στην Αξιοποίηση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης, την περσινή και την τρέχουσα σχολική χρονιά, από το Δίκτυο Διαλόγου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας και έχουν δουλέψει με τους μαθητές και τις μαθήτριές τους το εκπαιδευτικό υλικό «Ταξίδι ...στ΄όνειρο...», υλοποιώντας πρόγραμμα Αγωγής Υγείας, σε ομάδα εργασίας για τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού Αγωγής Υγείας με την μέθοδο της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τις/τους εκπαιδευτικούς των Νηπιαγωγείων (Δημόσιων και Ιδιωτικών) παιδαγωγικής και επιστημονικής ευθύνης της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου, Βαρβάρας Πρεβεζάνου, κλ. ΣΕΕ: ΠΕ 60 Νηπιαγωγών

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019
 Στο πλαίσιο των δράσεων που προγραμματίστηκαν από το 2ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΚΕ.Σ.) Αττικής, (Πράξη 4η/30.01.2019), η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, κα Βαρβάρα Πρεβεζάνου, κλάδου ΣΕΕ ΠΕ60-Νηπιαγωγών, διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους/τις εκπαιδευτικούς των Νηπιαγωγείων (Δημόσιων και Ιδιωτικών), παιδαγωγικής και επιστημονικής της ευθύνης, με θέματα: «Ζητήματα παιδαγωγικής και εκπαιδευτικής διαδικασίας: τοποθετήσεις, ερωτήματα, συζήτηση», «Ανίχνευση επιμορφωτικών αναγκών». Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (06 Φεβρουαρίου 2019)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας, στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 06 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα   Τετάρτη και ώρα 12:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (04 Φεβρουαρίου 2019)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας, στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 04 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Τροποποίηση Απόφασης Ανάθεσης Παιδαγωγικής/Επιστημονικής Ευθύνης Σχολικών μονάδων και ΕΚ σε Συντονιστές/νίστριες Εκπαιδευτικού Έργου 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/βάθμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Αττικής

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

 Σας κοινοποιούμε την Τροποποίηση της Απόφασης Ανάθεσης της Παιδαγωγικής και Επιστημονικής Ευθύνης Σχολικών μονάδων και ΕΚ σε Συντονιστές/Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

Για να δείτε την απόφαση πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

 Κοινοποιούμε την υπ' αριθμ. Κ1/11553/25-01-2019 πρόσκληση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με την οποία καλούνται οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου και τους όρους της με αριθ. Κ1/202098/2018 (Β΄ 5497) υπουργικής απόφασης, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για την πλήρωση τριάντα τριών (33) θέσεων Συμβούλων-Συντονιστών Εκπαίδευσης με θητεία τριών (3) σχολικών ετών, στα ακόλουθα Καταστήματα Κράτησης, Ειδικά Καταστήματα Κράτησης Νέων και Ανηλίκων και στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου.

Ευχαριστίες Διευθυντή ΠΕ Β' Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

 Με την ευκαιρία της μεταφοράς των γραφείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών στην λεωφόρο Κηφισίας 20 στο Μαρούσι Αττικής, ευχαριστούμε ολόθερμα τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Κο Καραμέρο Γεώργιο για την ουσιαστική συμβολή του στη διενέργεια της μεταφοράς και εγκατάστασης της υπηρεσίας μας.

Ανακοινοποίηση προκηρύξεων Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών και Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

 Σας ανακοινοποιούμε στο ορθό τις προκηρύξεις για την τοποθέτηση των Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών και Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού.

Επισυναπτόμενα:

Προκήρυξη Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών

 Προκήρυξη Υπευθύνων Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού

 

Προγραμματισμός Επιμορφωτικών ημερίδων Εκπαιδευτικών ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

 Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων που προγραμματίστηκαν από το 2ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής, (ΠΕ.ΚΕ.Σ. Αττικής)(Πράξη 3η/15.01.2019), η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού  Έργου, Παρασκευή Λιούμπη, κλ. ΣΕΕ: ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής πραγματοποιεί επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Καλλιεργώντας αξίες στην Φυσική Αγωγή». Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (24 Ιανουαρίου 2019)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 24 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:15, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (24 Ιανουαρίου 2019)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

 Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Κηφισίας 20, Μαρούσι Αττικής), στις 24 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (15 Ιανουαρίου 2019)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 15 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Κηφισιάς για την Πέμπτη 10-1-2019

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019

 Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον Δήμο Κηφισιάς, σας ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 10-1-2019, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κηφισιάς θα λειτουργήσουν από τις 10:00.

Ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Π.Ε. Β' Αθήνας για την Τετάρτη 9-1-2019

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019

 Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Γ. Καραμέρο, σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 9-1-2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία των Δήμων Βριλησσίων, Πεντέλης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Κηφισιάς και Αμαρουσίου.

Από τις 09:00 θα λειτουργήσουν τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Από τις 10:00 θα λειτουργήσουν τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Παπάγου-Χολαργού, Χαλανδρίου και Φιλοθέης-Ψυχικού. 

 

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)