Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αγωγής Υγείας «Ο Ρούλης Κουβαρούλης & Η Ρίτσα Κουβαρίτσα »

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

  H Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας,  μέσω της  Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με το Κέντρο  Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ» - ΟΚΑΝΑ σας προσκαλούν στο διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 12 ωρών με θέμα : «Ο Ρούλης Κουβαρούλης & Η Ρίτσα Κουβαρίτσα».

Ημερομηνίες Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου: 

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου  2018  και ώρες  9:30-15:30

Κυριακή  2  Δεκεμβρίου 2018 και ώρες  9:30-15:30

 Δηλώσεις συμμετοχής: έως την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, τηλεφωνικώς στο Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ» στο τηλ. 210- 8082673 ή στείλτε την αίτηση σας γραπτώς μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί των Νηπιαγωγείων των Δήμων Κηφισιάς ?  Ν. Ερυθραίας και Εκάλης  και κατά δεύτερη επιλογή τα σχολεία όμορων δήμων ή ευρύτερα της περιοχής ευθύνης της Δ/νσης μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ71 ΠΕ70.ΕΑΕ ΚΑΙ ΠΕ70 ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

  Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας ανακοινώνει την αριθ. 415/9-11-2018 Πράξη τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών  ΠΕ71 , ΠΕ70.ΕΑΕ και ΠΕ70 (παράλληλη στήριξη). Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν στα σχολεία τοποθέτησης τη Δευτέρα 12/11/2018 και να αναλάβουν υπηρεσία. 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ61 ΚΑΙ ΠΕ60.ΕΑΕ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

 Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας ανακοινώνει την αριθ. 415/9-11-2018 Πράξη τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών  ΠΕ61 και ΠΕ60.ΕΑΕ (παράλληλη στήριξη). Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν στα σχολεία τοποθέτησης τη Δευτέρα 12/11/2018 και να αναλάβουν υπηρεσία.

  

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ71, ΠΕ70.ΕΑΕ ΚΑΙ ΠΕ70

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί   ΠΕ71 , ΠΕ70.ΕΑΕ  και ΠΕ70, που προσλήφθηκαν στα πλαίσια της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2018-2019» (παράλληλη στήριξη) να συμπληρώσουν τη δήλωση προτίμησης σχολείων και να τη στείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   το αργότερο μέχρι σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/11/2018 και ώρα 24.00.    

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ61 ΚΑΙ ΠΕ60.ΕΑΕ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018
Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ΠΕ61 και ΠΕ60.ΕΑΕ, που προσλήφθηκαν στα πλαίσια της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2018-2019» (παράλληλη στήριξη) να συμπληρώσουν τη δήλωση προτίμησης σχολείων και να τη στείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   το αργότερο μέχρι σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/11/2018 και ώρα 15.00.    
Τα κενά για τις ειδικότητες ΠΕ71 , ΠΕ70.ΕΑΕ και ΠΕ70 θα αναρτηθούν μετά τις 14.00.
 
 

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (12 Νοεμβρίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 12 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Διευκρινίσεις - Οδηγίες για τις αιτήσεις μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2018-19

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 5-11-2018 ΕΩΣ 22-11-2018

Αποστολή δικαιολογητικών έως 22-11-2018 στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να αποστείλουν ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf, τα πρόσφατα (τριμήνου) δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης, με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αρ.πρωτ. αίτησης, ΔΠΕ οργανικής.

Σε περίπτωση μη αποστολής δικαιολογητικών έως 22-11-2018, δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστούν τα αντίστοιχα μόρια της υποβληθείσας αίτησης.

Επισημαίνεται ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης. Αίτηση υποβάλλουν και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης.

Στην παρούσα φάση είναι υποχρεωτικό να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης. Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης.

Για να κάνουμε οποιουδήποτε είδους αίτηση μετάθεσης  μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα: https://teachers.minedu.gov.gr/, πηγαίνουμε στην επιλογή «Αιτήσεις Μετάθεσης» και πατάμε «Προσθήκη+» ώστε να ανοίξει νέα αίτηση. Επιλέγουμε το είδος της αίτησης που μας ενδιαφέρει και με το που ανοίξει η νέα αίτηση πατάμε «Προσωρινή αποθήκευση» ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα πεδία της αίτησης, να ελέγξουμε ότι είναι σωστά περασμένα τα στοιχεία μας και να εμφανιστούν και τα συνολικά μόρια. Αφού βεβαιωθούμε ότι η αίτησή μας είναι έτοιμη, πατάμε «Οριστικοποίηση». Σας εφιστούμε την προσοχή γιατί από τη στιγμή που πατάτε «Οριστικοποίηση» δεν έχετε πλέον καμία δυνατότητα αλλαγής ή εκ νέου αίτησης ίδιας κατηγορίας.
Για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας έγινε κανονικά, θα πρέπει να βλέπετε στην «κατάσταση αίτησης» την ένδειξη «Οριστικοποίηση από εκπαιδευτικό» και όταν πατάτε το «ματάκι» στα δεξιά και προβάλλεται στην οθόνη η αίτησή σας, να βεβαιώνεστε ότι αυτή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. 

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει στις Παρατηρήσεις της αίτησής σας να αναγράφετε ποια πιστοποιητικά πρόκειται να αποστείλετε, είτε αυτά αποσταλούν στη Διεύθυνσή μας, είτε απευθείας στο Υπουργείο για τη διευκόλυνση της διαδικασίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2106018087

Ενημέρωση για τους Προέδρους των Εφορευτικών Επιτροπών των Εκλογών της 7ης-11-2018

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018
Παρακαλούμε τους Προέδρους των τριμελών Εφορευτικών Επιτροπών των εκλογών της 7ης-11-2018, να προσέλθουν στα γραφεία της Διεύθυνσης ΠΕ Β' Αθήνας (Ανάφης & Αγίων Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής) την Τρίτη 6-11-2018 και ώρα 08:00, προκειμένου να παραλάβουν τους φακέλους με το απαραίτητο υλικό για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Εκλογές αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 1/2003 (Α΄1) «Σύνθεση, συγκρότηση και λειτουργία των υπηρεσιακών συμβουλίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, αρμοδιότητες αυτών, όροι, προϋποθέσεις και διαδικασία εκλογής των αιρετών τακτικών και αναπληρωματικών μελών των συμβουλίων αυτών», σας γνωστοποιούμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΠΕ και ΚΥΣΔΕ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 από τις 9:00 έως τις 17:00. Για να βρείτε το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζετε, πατήστε δεξιά στο ένθεμα "ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ" και συμπληρώστε, στη φόρμα που θα ανοίξει, το ΑΦΜ σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την εγκύκλιο που ακολουθεί.

Σύνταξη πινάκων υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων στο Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π. Αττικής

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018

  Σας κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. Φ.45/17699/29-10-2018 έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, με θέμα "Σύνταξη πινάκων υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων στο Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π. Αττικής".

Συγκρότηση Εφορευτικής Επιτροπής που θα διεξάγει τις εκλογές την 7η-11-2018 για την ανάδειξη αιρετών μελών του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Αττικής και Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018

 Σας κοινοποιούμε το υπ. αριθμ. Φ.31/16919/25-10-2018 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής που αφορά τη συγκρότηση τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής που θα διεξάγει τις  εκλογές στις 7-11-2018  για την ανάδειξη αιρετών μελών του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Αττικής και Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. 

Εκλογές - Ενημέρωση εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπ/σης Β' Αθήνας που υπηρετούν με Διάθεση στην Α/θμια Εκπ/ση Β'Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018

  Σας ενημερώνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν με ΔΙΑΘΕΣΗ σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αντίστροφα. Για περισσότερες πληροφορίες οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να απευθύνονται στην Κα Μπίρμπα Αναστασία στο τηλέφωνο 2106001417 και στην Κα Σαραντοπούλου Μαρία στο τηλέφωνο 2106001014.  

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

 Σας ανακοινώνουμε το αριθμ. Φ.11.4/10787/31-10-2018 έγγραφο του Διευθυντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας με θέμα: « Επιλογή Υποδιευθυντών σε Δημοτικά Σχολεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας».

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

 Σας ανακοινώνουμε το αριθμ. Φ.11.4/11460/14-11-2018 έγγραφο του Διευθυντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας με θέμα: « Επιλογή Υποδιευθυντών σε Δημοτικά Σχολεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας».

Επικοινωνία για θέματα MySchool

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018

  Σας ενημερώνουμε πως για θέματα που αφορούν αποκλειστικά το MySchool επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας (Κυρίες Μοσχούρη Ελένη και Παπαγεωργίου Μεταξία) στο τηλέφωνο 210-8063626 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την τοποθέτηση Οργανωτικών Συντονιστών των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και των αναπληρωτών τους

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018

  Κοινοποιούμε το υπ' αριθμ.  Φ.351.1/43/162139/Ε3/01-10-2018  έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με το οποίο καλούνται οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.), οι οποίοι επιθυμούν να τοποθετηθούν στη θέση του Οργανωτικού Συντονιστή του οικείου ΠΕ.Κ.Ε.Σ., να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, εντός τριών (3) ημερών.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)