Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Προσωρινοί πίνακες υποψηφίων εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

 Σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 74693/Η2/9-5-2018 (ΑΔΑ: 9ΧΥ64653ΠΣ-Ψ5Φ) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2018-2019 και από το ημερολογιακό έτος 2019 Νοτίου Ημισφαιρίου, αποστέλλονται οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση απόσπασης για τις ελληνόγλωσσες μονάδες εξωτερικού, σε δύο (2) αρχεία excel, τον πίνακα κατάταξης και τον πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων.

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται, κατά χώρα και κλάδο, ανάλογα με τη γνώση της ξένης γλώσσας, την οποία δηλώνουν και αποδεικνύουν με τα συνημμένα στην αίτησή τους πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, όπως ορίζεται στην ως άνω πρόσκληση.

 Προσωρινός πίνακας κατάταξης

 Πίνακας απορριφθησών αιτήσεων

Δεν συμπεριλαμβάνονται στον αξιολογικό πίνακα κατάταξης αλλά στον πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι:

  1. Δεν προσκόμισαν δικαιολογητικά.
  2. Δεν αποδεικνύεται ο απαραίτητος τίτλος γλωσσομάθειας από τα υποβληθέντα δικαιολογητικά.
  3. Δεν προσκόμισαν τους τίτλους γλωσσομάθειας ή και την επικυρωμένη μετάφραση αυτών.
  4. Δεν έχουν την απαραίτητη τριετή διδακτική υπηρεσία.
  5. Δεν προσκόμισαν το Φύλλο Μητρώου Εκπαιδευτικού.
  6. Έχουν ποινή αποκλεισμού δύο (2) ετών.
  7. Έχουν λάβει ειδικό επιμίσθιο για διάστημα τριών (3) ετών.
  8. Έχουν αποσπασθεί χωρίς το ειδικό επιμίσθιο και συμπληρώνουν τριετή υπηρεσία τοποθέτησης σε επιχορηγούμενες από τη βαυαρική κυβέρνηση σχολικές μονάδες.

Οι αιτήσεις ανάκλησης της αίτησης απόσπασης  που υποβλήθηκαν μέχρι τις  13-7-2018 έγιναν δεκτές και τέθηκαν στο αρχείο.

Σε περίπτωση που εκπαιδευτικός θεωρεί ότι συντρέχει λόγος ένστασης  μπορεί να αποστείλει ένσταση με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως και την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 και ώρα 24:00, δηλώνοντας, για διευκόλυνση της υπηρεσίας, στο θέμα το ονοματεπώνυμό του και αναφέροντας συνοπτικά και με σαφήνεια τους λόγους υποβολής της. Ενστάσεις, οι οποίες δεν θα αποσταλούν στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Ευχές Διευθυντή ΠΕ Β' Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018

                    
    

 Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας  Αθανάσιος Ανδρώνης

και το προσωπικό της Διεύθυνσης εύχονται

στους μαθητές , τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς 

Καλό Καλοκαίρι!

 

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (12 Ιουλίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 12 Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Συμπληρωματικές και υποχρεωτικές οριστικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05 ? Γαλλικής Γλώσσας και ΠΕ86 ? Πληροφορικής της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (Β΄- Γ΄ΦΑΣΗ).

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018
 Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ. 15 / 5-7-2018 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες Συμπληρωματικών και Υποχρεωτικών Οριστικών Τοποθετήσεων (β΄- γ΄  φάση) εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05-Γαλλικής Γλώσσας και ΠΕ86-Πληροφορικής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας. Σε περίπτωση τυχόν λαθών ή παραλείψεων επί αυτών, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση θεραπείας τους, όπως προβλέπεται στο άρθρο 15, παρ. 15 του Π.Δ. 50/96, από την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 έως και την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (5 Ιουλίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 5 Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

Υποβολή ενστάσεων, αιτήσεων επανεξέτασης, ανάκλησης απόσπασης, τροποποίησης αποσπάσεων και νέων αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. για το διδακτικό έτος 2018-19

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018
 Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ (πρώην ΚΕΔΔΥ), Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία και από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, το ηλεκτρονικό σύστημα ΟΠΣΥΔ θα είναι ανοιχτό συγκεκριμένες ημερομηνίες σύμφωνα με την επισυναπτόμενη  εγκύκλιο.

Διαδικασία διαγραφών-αποδεσμεύσεων από το πληροφοριακό σύστημα myschool

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018
 Με αφορμή τις εκ παραδρομής, μη ορθές καταχωρίσεις κατά τη διαδικασία εγγραφών-μετεγγραφών των μαθητών από τους χρήστες του πληροφοριακού συστήματος myschool, ορίζεται το χρονικό διάστημα από 02.07.2018 (08:00 πμ) έως και 04.07.2018 (10:00μμ) για την αποδέσμευση των εγγραφών-διαγραφών-μετεγγραφών των μαθητών για τους οποίους έχει γίνει λάθος καταχώριση. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (27 Ιουνίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 27 Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Σχετικά με την υποβολή ενστάσεων, αιτήσεων επανεξέτασης, ανάκλησης απόσπασης και νέων αιτήσεων αποσπάσεων εκπαιδευτικών

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

 Ως προς τη δυνατότητα υποβολής ενστάσεων, αιτήσεων επανεξέτασης, αιτήσεων ανάκλησης απόσπασης καθώς και νέων αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό σύστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αποσπάσεων  της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, ΣΜΕΑΕ και ΕΕΕΕΚ). Θα υπάρχει ενημέρωση για το χρονικό διάστημα που το ηλεκτρονικό σύστημα (ΟΠΣΥΔ) θα είναι ανοικτό για υποβολή ενστάσεων, αιτήσεων επανεξέτασης και νέων αιτήσεων.

   Επομένως, δεν απαιτείται οι εκπαιδευτικοί να καταθέτουν χειρόγραφες αιτήσεις με τα αιτήματά τους στις Διευθύνσεις Π.Ε. και να διαβιβάζονται στο Υπουργείο Παιδείας.

  Επίσης, οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι είχαν καταθέσει εκπρόθεσμα χειρόγραφη αίτηση απόσπασης και το αίτημά τους δεν ικανοποιήθηκε, εφόσον το επιθυμούν, πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση μέσω συστήματος.

 

Σύντομες οδηγίες εγγραφής μαθητών για το έτος 2018-2019 και αποστολής νηπίων στα δημοτικά και μαθητών ΣΤ΄ τάξης στα γυμνάσια

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

 Παρακαλούνται οι Διευθυντές / Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων και οι Προϊστάμενοι / Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων να προβούν σε "Ανάθεση Μαθητών σε επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης" από τη σχολική χρονιά 2017-2018 και στην καταχώριση μαθητών για τη σχολική χρονιά 2018-2019 στο myschool. Επισυνάπτεται ένας πρώτος οδηγός για τη διαδικασία για τη διευκόλυνσή σας.

Επισυναπτόμενα:

  Οδηγός MySchool 2018-2019

(Ανακοινοποίηση στο ορθό) Προγραμματισμός ενεργειών με σκοπό την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Σας ανακοινοποιούμε εγκύκλιο σχετικά με τον προγραμματισμό ενεργειών με σκοπό την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (22 Ιουνίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 22 Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

 Κοινοποιούμε το υπ' αριθμ.101362/Ε2/19-06-2018 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με θέμα  «Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Προγραμματισμός ενεργειών με σκοπό την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Σας κοινοποιούμε εγκύκλιο σχετικά με τον προγραμματισμό ενεργειών με σκοπό την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Διευκρίνιση ως προς την ανάληψη υπηρεσίας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Υπενθυμίζουμε το υπ' αριθμ. 51376/Ε2/28-03-2018 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με θέμα  «Διευκρίνιση ως προς την ανάληψη υπηρεσίας».

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (13 Ιουνίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 13 Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)