Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (20 Νοεμβρίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

 Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 20 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/5/12016/6-11-2017

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/5/12016/6-11-2017, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Διευκρινίσεις - Οδηγίες για τις αιτήσεις μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2017-18

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 6-11-2017 ΕΩΣ 20-11-2017

Αποστολή δικαιολογητικών έως 21-11-2017 στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να αποστείλουν ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf, τα πρόσφατα (τριμήνου) δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης, με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης.

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αρ.πρωτ. αίτησης, ΔΠΕ οργανικής.

Σε περίπτωση μη αποστολής δικαιολογητικών έως 21-11-2017, δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστούν τα αντίστοιχα μόρια της υποβληθείσας αίτησης.

Επισημαίνεται ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης. Αίτηση υποβάλλουν και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης.

Στην παρούσα φάση είναι υποχρεωτικό να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης (και οι μεταταγμένοι). Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης.

Για να κάνουμε οποιουδήποτε είδους αίτηση μετάθεσης  μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα: https://teachers.minedu.gov.gr/, πηγαίνουμε στην επιλογή «Αιτήσεις Μετάθεσης» και πατάμε «Προσθήκη+» ώστε να ανοίξει νέα αίτηση. Επιλέγουμε το είδος της αίτησης που μας ενδιαφέρει και με το που ανοίξει η νέα αίτηση πατάμε «Προσωρινή αποθήκευση» ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα πεδία της αίτησης, να ελέγξουμε ότι είναι σωστά περασμένα τα στοιχεία μας και να εμφανιστούν και τα συνολικά μόρια. Αφού βεβαιωθούμε ότι η αίτησή μας είναι έτοιμη, πατάμε «Οριστικοποίηση». Σας εφιστούμε την προσοχή γιατί από τη στιγμή που πατάτε «Οριστικοποίηση» δεν έχετε πλέον καμία δυνατότητα αλλαγής ή εκ νέου αίτησης ίδιας κατηγορίας.
Για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας έγινε κανονικά, θα πρέπει να βλέπετε στην «κατάσταση αίτησης» την ένδειξη «Οριστικοποίηση από εκπαιδευτικό» και όταν πατάτε το «ματάκι» στα δεξιά και προβάλλεται στην οθόνη η αίτησή σας, να βεβαιώνεστε ότι αυτή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. 

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει στις Παρατηρήσεις της αίτησής σας να αναγράφετε ποια πιστοποιητικά πρόκειται να αποστείλετε, είτε αυτά αποσταλούν στη Διεύθυνσή μας, είτε απευθείας στο Υπουργείο για τη διευκόλυνση της διαδικασίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2106018087

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (6 Νοεμβρίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017

 Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 6 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (6 Νοεμβρίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017

 Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 6 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πλήρωση θέσεων Υποδιευθυντών των λειτουργικά 10/θ και άνω Δημοτικών Σχολείων, όλων των τύπων, της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Σας κοινοποιούμε την υπ. αριθμ. Φ.11.4/26-10-2017  προκήρυξη της Διεύθυνσης Π.Ε. Β' Αθήνας σχετικά με την πλήρωση θέσεων Υποδιευθυντών των λειτουργικά 10/θ και άνω Δημοτικών Σχολείων, όλων των τύπων, της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας.

 Προκήρυξη

 Αίτηση Υποδιευθυντή

 Υπεύθυνη Δήλωση

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/4/11395/24-10-2017

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/4/11395/24-10-2017, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Συνάντηση Συνεργασίας Διευθυντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας με Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, Αθανάσιος Ηρ. Ανδρώνης προσκαλεί σε συνάντηση συνεργασίας τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Β' Αθήνας την Τρίτη 24-10-2017 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης (Ανάφης και Αγίων Αποστόλων, Ηράκλειο).

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (19 Οκτωβρίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

 Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 19 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/3/10927/13-10-2017

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/3/10927/13-10-2017, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (4 Οκτωβρίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017

 Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 04 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (29 Σεπτεμβρίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

 Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 29 Σπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, προκειμένου να ενημερωθούν  και  να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Τοποθέτηση Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

Με την αριθ. 24 / 26-09-2017 Πράξη του το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Επιλογής Στελεχών σχολικών μονάδων (Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β? Αθήνας),

Πρότεινε την τοποθέτηση των παρακάτω εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ60 ? Νηπιαγωγών ως Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, από αναλήψεως υπηρεσίας μέχρι επανόδου της με θητεία Προϊσταμένης, ως ακολούθως:

Πίνακας τοποθετήσεων Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων

Οι Προϊσταμένες θα αναλάβουν υπηρεσία στην αντίστοιχη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους, σήμερα Τρίτη 26-9-2017. Αντίγραφο της ανάληψης υπηρεσίας θα κατατεθεί στην υπηρεσία μας (κ. Θεοδωρίδου).

 
 

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (26 Σεπτεμβρίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

 Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 26 Σπτεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/2/9819/22-9-2017

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/2/9819/22-9-2017, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχ. έτος 2018-2019

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

 Κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. 154110/Δ1/18-9-2017 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με θέμα «Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχ. έτος 2018-2019».

 
 

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)