Joomla Free Template by FatCow Hosting

Aιτήσεις οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

 Επισημαίνεται ότι ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης.Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης.

Αποστολή δικαιολογητικών έως 22-11-2018 στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:  ΕΩΣ 22-11-2018

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2106018087

Πρόσκληση συμμετοχής Συλλόγων Διδασκόντων σε κύκλους επιμορφωτικών σεμιναρίων Αγωγής Υγείας για την αξιοποίηση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης (Appreciative Inquiry) στην σχολική κοινότητα.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

  

H Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, μέσω της  Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας,  προτίθεται να διοργανώσει σε συνεργασία με το Δίκτυο Διαλόγου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας, κύκλους επιμορφωτικών σεμιναρίων διάρκειας 12ωρών για Συλλόγους Διδασκόντων με θέμα την αξιοποίηση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης (Appreciative Inquiry)  στην σχολική κοινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αγωγής Υγείας «Οι ΄Ονειρο ? κατακτητές εν δράσει?» από το Δίκτυο Διαλόγου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

  

    H Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας,  μέσω της  Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Οι Όνειρο ? κατακτητές εν δράσει?», συνολικής διάρκειας 10 ωρών, που διοργανώνεται από το Δίκτυο Διαλόγου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας , υλοποιείται από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας δήμου Ν. Ιωνίας «ΙΡΙΔΑ» και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων της Δ/νσής μας. 

Ημερομηνίες Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου: 

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 16:00 ? 19:00

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 16:00 ? 19:00

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 9:30-15:30

Χώρος διεξαγωγής : Κέντρο Πρόληψης «ΙΡΙΔΑ», Πριγκιποννήσων 4, Νέα Ιωνία, 2ος όροφος.

Αριθμός μελών :  20  άτομα.

Δηλώσεις συμμετοχής: στο Κέντρο Πρόληψης «Ίριδα »: στα τηλ. 210 2715660, 210 2715379, με fax : 210 2715855 ή με mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αγωγής Υγείας «Το Σχολείο που Ονειρεύομαι » από το Δίκτυο Διαλόγου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

    

H Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας,  μέσω της  Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Το Σχολείο που Ονειρεύομαι », συνολικής διάρκειας 12 ωρών, που διοργανώνεται από το Δίκτυο Διαλόγου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας και απευθύνεται  σε  Εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων της Δ/νσής μας. 

Ημερομηνίες Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου: 

 Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018  και ώρες 9:30-15:30

 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018  και ώρες 9:30-15:30

 Χώρος διεξαγωγής :Κέντρο Πρόληψης «Αργώ», Εθν. Αντίστασης 52, Χολαργός

 Αριθμός μελών :  20  άτομα.

Δηλώσεις συμμετοχής: τηλεφωνικώς στο Κέντρο Πρόληψης «Αργώ » στα τηλ. 210.6561466 & 210.6520505 έως Δευτέρα 19/11/2018.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Πρόσκληση για υποβολή δήλωσης προτίμησης για την τοποθέτηση Προϊσταμένων στα Κ.Ε.Σ.Υ.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

 Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής καλεί τους εγγεγραμμένους στον τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα υποψηφίων Προϊσταμένων Κ.Ε.Σ.Υ. να υποβάλουν δήλωση με τη σειρά προτίμησής τους. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.

Επισυναπτόμενα:

 Αίτηση Κ.Ε.Σ.Υ

 Πρόσκληση υποβολής προτιμήσεων 

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (19 Νοεμβρίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 19 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Σεμινάριο Πολιτιστικών Θεμάτων « Παιχνίδια Ρητορικής Τέχνης στο Σχολείο: Σκέφτομαι? Εκφράζομαι? Επικοινωνώ»

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

  

     Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, δια της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων , για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συνδιοργανώνει με τις Διευθύνσεις Π.Ε. Αν. Αττικής και Δ΄ Αθήνας δια των  αντίστοιχων Υπευθύνων και το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών  Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.)   επιμορφωτικό σεμινάριο- βιωματικά εργαστήρια με θέμα:     « Παιχνίδια Ρητορικής Τέχνης στο Σχολείο: Σκέφτομαι? Εκφράζομαι? Επικοινωνώ»

   Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, κατά τις ώρες 17.00-20.00,  στο 11o Δ.Σ. Αργυρούπολης ( Ηλεκτρουπόλεως  1 Αργυρούπολη, πλησίον μετρό  «Αργυρούπολη», έξοδος προς Αθήνα, τηλ. 210-991956)

 Συνημμένα:

Σεμινάριο Πολιτιστικών θεμάτων

Συνοπτική περιγραφή προγράμματος

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Π.Ε Β΄ Αθήνας σας ανακοινώνει ότι με την αριθμ. 10/12-11-2018 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. επιλογής στελεχών τοποθετήθηκαν οι Υποδιευθυντές Σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας.

Οι υποδιευθυντές, όπως αυτοί αναφέρονται στους συνημμένους πίνακες, αναλαμβάνουν υπηρεσία από την ημέρα τοποθέτησής τους (12-11-2018 ),θα κατεβάσουν το συνημμένο αρχείο πράξης ανάληψης υπηρεσίας υποδιευθυντή, θα το συμπληρώσουν σε δύο αντίτυπα.Το πρώτο αντίτυπο θα διατηρηθεί στο αρχείο του σχολείου και το δεύτερο θα το διαβιβάσουν στο Οικονομικό Τμήμα (υπόψη κ. Θεοδωρίδου ΄Ελενας) της Δ/νσης Π/θμιας Β' Αθήνας.

Συνημμένα:

 

Πίνακας τοποθετήσεων Υποδιευθυντών Α'

Πίνακας τοποθετήσεων Υποδιευθυντών Β'

 Πράξη Ανάληψης Υπηρεσίας Υποδιευθυντών

 

Αποτελέσματα των Εκλογών Αιρετών Εκπροσώπων των Εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (7-11-1018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

 Σας κοινοποιούμε τα αποτελέσματα των εκλογών Αιρετών Εκπροσώπων των Εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Ευχαριστίες Διευθυντή ΠΕ Β' Αθήνας με αφορμή τις Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

   Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας Κος Αθανάσιος Ανδρώνης εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όλους τους Προέδρους και τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών των Εκλογικών Κέντρων για την καθοριστική τους συμβολή στην άρτια διεξαγωγή της διαδικασίας επιλογής αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια ΠΥΣΠΕ-ΑΠΥΣΠΕ-ΚΥΣΠΕ.

   Επίσης ευχαριστεί ολόψυχα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και τους συνεργάτες του στο Τμήμα Μηχανογράφησης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας για την ανιδιοτελή και ποικιλότροπη προσφορά τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας-διεξαγωγής των εκλογών και εξαγωγής των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)