Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ06 ΚΑΙ ΠΕ11 ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ? ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

 Σας ανακοινώνουμε ότι το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας σύμφωνα με την αριθμ. 18/17-7-2019  Πράξη του επαναπροσδιορίζει (οριστικοποιεί) τις κενές οργανικές  θέσεις κλάδων ΠΕ06 και ΠΕ11 Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2019 και καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. και όσοι βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας να υποβάλουν δήλωση προτίμησης συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, όπως περιλαμβάνονται στους συνημμένους πίνακες, μέσα σε πέντε ( 05 ) ημέρες από Πέμπτη  18-7-2019  μέχρι και Δευτέρα 22-7-2019 και ώρα 14:00.

Οι αιτήσεις εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ06 και ΠΕ11 θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων https://teachers.minedu.gov.gr με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

Τα βήματα για τη συμπλήρωση προτιμήσεων στις αιτήσεις είναι τα εξής:

1.Πηγαίνετε στην περιοχή Αιτήσεις Μετάθεσης και ανοίξτε την αντίστοιχη αίτηση βελτίωσης πατώντας το εικονίδιο προβολή.
2.Πατήστε το κουμπί Διόρθωση.
3.Συμπληρώστε τις σχολικές μονάδες από τις Διαθέσιμες Προτιμήσεις με τη σειρά προτίμησης που επιθυμείτε.
4.Πατήστε το κουμπί Προσωρινή Αποθήκευση.

Επισημαίνεται ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες επιθυμούν να μετατεθούν ? τοποθετηθούν, έστω κι αν δεν υπάρχει κενό, διότι υπάρχει η πιθανότητα κατά τη διαδικασία τοποθετήσεων ? μεταθέσεων εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. να προκύψει κενό στις συγκεκριμένες σχολικές  μονάδες.

 Συνημμένα:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ70, ΠΕ60 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕ70 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ (Β΄- Γ΄ΦΑΣΗ).

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

 Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ. 18 / 17-7-2019 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες υποχρεωτικών οριστικών τοποθετήσεων (γ΄ φάση) κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 Γενικής Αγωγής και συμπληρωματικών και υποχρεωτικών οριστικών τοποθετήσεων (β΄- γ΄ φάση) κλάδου ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας. 

Επισυναπτόμενα:

 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΕ70 ΠΕ60

 ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΚΕΝΑ ΠΕ70 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΕ70 ΕΑΕ

 ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ Ε.Α.Ε.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (17 Ιουλίου 2019)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

 Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας, στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 17 Ιουλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ., προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕ11-ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

 Σύμφωνα με την αριθμ. 17 / 12-7-2019  Πράξη του το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, οριστικοποιούνται οι κενές οργανικές  θέσεων κλάδων  ΠΕ06 ? ΠΕ11 Γενικής Αγωγής Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης  Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2019 και καλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν κριθεί υπεράριθμοι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 94 παρ. 1 εδ. γ) του Ν. 4547/2018 ( Α΄, 102 ) να συμπληρώσουν στη επισυναπτόμενη δήλωση τοποθέτησης συγκεκριμένα σχολεία μέσα σε πέντε ( 04 ) ημέρες από το Σάββατο 13-7-2019 μέχρι και τη Τρίτη 16-7-2019 και ώρα 14:00.

 Η δήλωση τοποθέτησης θα υποβληθεί στην υπηρεσία μας με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. )  ή  στο FAX  ( 213 210 5750 ).

Συνημμένα:

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων απόσπασης στο Γραφείο Νομικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

 Παρακαλούμε ενημερωθείτε   από το σχετικό έγγραφο, πατώντας  εδώ.

Νέες προθεσμίες υποβολής αιτήσεων υπηρεσιακών μεταβολών

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

 Παρακαλούμε ενημερωθείτε   από το σχετικό έγγραφο, πατώντας  εδώ.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας να προσέλθουν στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 12 Ιουλίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ., προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τις μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

 Σύμφωνα με τις παρ. 1 & 2 του άρθρου 28 του Ν. 2190/1994 (ΦΕΚ 28 Α΄) και κατόπιν της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τις μεταθέσεις των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ το σχολικό έτος 2018-19 συνεχίζεται από την Τετάρτη 10 Ιουλίου έως και την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 και ώρα 15.00΄ μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr). Για περισότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Επισυναπτόμενο:

  Τελικός πίνακας με τις κενές οργανικές θέσεις στις ΣΜΕΑΕ και στα ΚΕΣΥ

Eκλογείς που δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις γενικές βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019

  Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις γενικές βουλευτικές εκλογές είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 51 του Συντάγματος και της παρ. 2 του άρθρου 6 της εκλογικής νομοθεσίας (π.δ. 26/2012 ΦΕΚ 57Α΄).Συνεπώς, όλοι οι εκλογείς υποχρεούνται την 7η Ιουλίου 2019 να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν για την ανάδειξη των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

      Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μήνυμα Διεύθυνσης ΠΕ Β' Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019

 Φτάσαμε στο τέλος μιας ακόμα σχολικής χρονιάς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους αυτούς που συντέλεσαν και φέτος στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της Διεύθυνσής μας: Τους εκπαιδευτικούς, που με αφοσίωση και αίσθημα ευθύνης προσέρχονται στα σχολεία μας, για να διδάξουν, να  καθοδηγήσουν και να  εμψυχώσουν  τους μαθητές μας. Τους διοικητικούς υπαλλήλους, που καθένας και καθεμιά από το πόστο τους δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να λειτουργεί η υπηρεσία μας με τρόπο ανθρώπινο και αποτελεσματικό. Τους γονείς και κηδεμόνες που συνεργάζονται με τους εκπαιδευτικούς για το καλό των παιδιών μας. Κυρίως όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε μαθητές και μαθήτριες, τα παιδιά μας, για χάρη των οποίων προσπαθούμε όλοι να επιτύχουμε το καλύτερο.

Με αισθήματα συγκίνησης αποχαιρετούμε τα μεγαλύτερα παιδιά μας που ανοίγουν τα φτερά τους για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, και καλωσορίζουμε τα μικρότερα μαθητούδια μας, της Α? Δημοτικού, αλλά και του Νηπιαγωγείου. Κυρίως καλωσορίζουμε τα προνήπια, που για πρώτη χρονιά φέτος γίνονται υποχρεωτικά δεκτά στους οκτώ από τους δώδεκα Δήμους της Διεύθυνσής μας, και διαβεβαιώνουμε πως από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή λειτουργία των σχολικών μονάδων της περιοχής ευθύνης μας.

Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους σε όλη αυτή την προσπάθεια, και ευχόμαστε ολόψυχα το καλοκαίρι να αποτελέσει περίοδο ξεκούρασης και ανανέωσης, αλλά και απολογισμού και προγραμματισμού για ένα ακόμα παραγωγικό και δημιουργικό νέο σχολικό έτος.

Καλές διακοπές, καλό καλοκαίρι.

Από την Διεύθυνση Π.Ε. Αθήνας

Ψηφοφορία Ετεροδημοτών

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

 Παρακαλούμε ενημερωθείτε   από το σχετικό έγγραφο, πατώντας  εδώ.

Διαδικασία διαγραφών- αποδεσμεύσεων από το πληροφοριακό σύστημα MySchool

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

 Παρακαλούμε να διαβάσετε το συνημμένο έγγραφο του ΥΠΠΕΘ σχετικά με την ενεργοποίηση της διαδικασίας διαγραφών - αποδεσμεύσεων στο Myschool. Εφιστούμε την προσοχή στο ότι η διαγραφή μαθητών πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις διπλοεγγραφών ή εγγραφών σε λάθος σχολική χρονιά. Αν, δηλαδή, έχετε γράψει κατά λάθος παιδιά στη χρονιά 2018-2019, ενώ έπρεπε να τα γράψετε στη χρονιά 2019-2020, μπορείτε να τα διαγράψετε τώρα.

 

 Παρακαλούμε ενημερωθείτε   από το σχετικό έγγραφο, πατώντας  εδώ.

Αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

 Παρακαλούμε ενημερωθείτε   από το σχετικό έγγραφο, πατώντας  εδώ.

Ανάληψη υπηρεσίας μετατιθέμενων εκπαιδευτικών και τελούντων στη διάθεση της Διεύθυνσης ΠΕ Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

  Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί και όσοι βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (οι οποίοι δεν έχουν οργανική θέση σε σχολική μονάδα) οφείλουν να προσέλθουν αυτοπροσώπως, την Παρασκευή 21-6-2019, στο 6ο Δ.Σ. Αμαρουσίου (Καραολή 1 ? Μαρούσι, τηλ. 210-6818264), μεταξύ 9:00 π.μ και 12:00, προκειμένου να κάνουν αναφορά ανάληψης υπηρεσίας.

Για να δείτε το έγγραφο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β' Αθήνας πατήστε εδώ.

Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

 Για λόγους διευκόλυνσης των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που είτε είναι αποσπασμένοι σε άλλο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού, παρακαλούμε η ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική τους θέση με τη λήξη του διδακτικού έτους 2018-2019 να γίνεται δεκτή με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Ενημερωτική εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

  Ενόψει της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 (Π.Δ. 56/2019, Α΄ 97), σας γνωρίζουμε τα εξής:

Α. Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών
Β. Ανάκληση και απαγόρευση χορήγησης κανονικών αδειών
Γ. Διευκολύνσεις υπαλλήλων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)